Puya face ravagii în nădragii croșetați de nevastă! Cât costă hainele făcute de Melinda

Rapperul Puya este, mai nou, îmbrăcat  în concerte și la videoclipuri, de propria soție. Melinda i-a făcut solistului de la trupa „La Familia” pantaloni croșetați chiar de mâna ei, cu motive tradiționale. Puya este foarte încântat de talentul nevestei sale și îi face reclamă la linia de haine pe rețelele de socializare.

Soția lui Puya, frumoasa Melinda Gărdescu, are un talent, descoperit încă din copilărie, din care a ajuns să facă, în ultima vreme, bani frumoși. Soția rapperului din Sălăjan adoră, pur și simplu, să croșeteze, așa că a decis să-și lanseze propriul brand de haine unice, fabricate doar din materiale naturale.

Puya: „Uite ce pantaloni mișto mi-a făcut nevastă mea!”

Este vorba despre jachete, bluze, pantaloni și chiar costume de baie croșetate, pe care le realizează numai comandă și le vinde apoi on-line.

Încântat peste măsură de hainele create de Melinda, Puya (44 de ani) a ajuns să poarte, în concerte  și la videoclipuri, pantalonii trei-sferturi făcuți de aceasta.

Uite ce pantaloni mișto mi-a făcut nevastă mea!”, a scris Puya pe contul lui de socializare, unde a și postat imagini, în care purta pantalonii croșetați de mâinile dibace ale Melindei.

Cât costă hainele croșetate de Melinda?

Bruneta ajunge să lucreze chiar și trei săptămâni la hainele, pe care le vinde ulterior pe Internet cu bani frumoși. Prețul este destul de piperat, pentru că și munca depusă este pe măsură.

Astfel, bluzele și jachetele au prețuri cuprinse între 550 și 800 de lei, în timp ce cardiganele variază între 600 și 1.300 de lei. Prețul pantalonilor pornește de la 1.000 de lei și poate ajunge chiar și la suma de 1.600 de lei. Melinda realizează și costume de baie, top-uri și rochii, care costă între 250 și 600 de lei.

Sunt croșetați de mână, din bumbac. Ața este 100% naturală și este un model așa, bătrânesc, de fapt.

La mine în familie e o tradiție cu croșetatul. Din stră-stră-stră bunica. Ei brodau cu mătăsuri. Pantalonii ăștia au durat vreo 3 săptămâni și rochia mai mult. Acum am început ca o pasiune, mereu am avut ceva croșetat. Mereu m-a pasionat. Ele sunt piese unice. Trei zile durează ca să fac un costum de baie.

Poți să lucrezi cu materiale naturale, lână, cașmir, bumbac. Suntem prieteni și cu natura. Am un site. Momentan fac pe comandă și sunt personalizate”, a dezvăluit soția lui Puya, la emisiunea XNS, de la Antena Stars.

Melinda și Puya au fost concurenți la America Express 2023. Cei doi au purtat și în concurs haine croștate de talentata soție a artistului rap.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
banner anca serea 2 png
Marin Moraru jpg
ileana stana ionescu jpeg
florin piersic jpg
Claudia Ghițulescu, sexy, în reclama la parfumul ei
Banner Sânziana Buruiană
Banner Monica Ene
image
actualitate.net
image
actualitate.net