Se mai droghează Sișu? Artistul a spus adevărul! „S-au lăsat ele de mine”

Rapper-ul Sișu Tudor de la trupa La Familia a vorbit, pentru prima dată, cu o sinceritate debordantă în mediul online, despre consumul de substanțe interzise, dar și despre subiectul sensibil al depresiei. 

Tudor Sișu ( 45 de ani), componentul trupei La Familia, vorbește rar despre experiența sa cu substanțele interzise, experiență care i-a adus până în prezent trei condamnări. 

Artistul rap și-a deschis, însă, sufletul în fața fanilor săi pe contul său de Tik Tok și a făcut mărturisiri surprinzătoare despre consumul de substanțe interzise. 

Întrebat de un fan dacă mai consumă droguri în prezent sau s-a lăsat definitiv, artistul din Sălajan a răspuns cât se poate de sincer. 

Dacă m-am lăsat de droguri? S-au lăsat ele de mine”, a fost răspunsul lui Sișu, la întrebarea unuia dintre fanii săi.

Sișu, despre depresie:„Când ești ca un câine singur”

Sișu a lăsat, astfel, să se înțeleagă că și-a schimbat total modul de viață în prezent. Fanii l-au provocat pe artist să atingă și alte subiecte sensibile, precum depresia. 

Nu ai timp să ai depresie când ai treabă, toată lumea are nevoie de ceva, trebuie să faci câte ceva, și nu ai timp să pățești chestia asta. Slavă Domnului! 

Depresia este o formă de singurătate, faptul că nu ai oameni cu care să te împărtășești, cu care să vorbești, să îți ușurezi sufletul.

Atunci când ești ca un câine, singur, normal că îți dai seama că ceva lipsește”, a mai spus artistul, în timpul live-ului de pe Tik Tok.

Cine este Tudor Sișu? Are trei condamnări la activ! 

Tudor Sișu s-a născut în 21 noiembrie 1977, la București. Artistul nu și-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care acesta a trăit mai mult pe străzi. În 1996, Sișu a înființat formația Il-egal, iar, un an mai târziu din cauza unor neînțelegeri, rapperul a intrat în trupa La Familia, alături de Puya.

Tudor Sișu ( 45 de ani), fostul membru al trupei La Familia, a fost de trei ori la închisoare. Primele probleme cu legea au apărut în anul 2003. Tudor Sișu a ajuns pentru prima oară după gratii după ce polițiștii au descoperit droguri chiar în apartamentul artistului. A fost eliberat mai târziu, în octombrie 2005, pentru ca la doar un an distanță să ajungă din nou după gratii.

În 2006, Tudor Sișu a fost arestat sub acuzația de trafic de droguri. DIICOT a susținut atunci că artistul, alături de alte persoane, a vândut heroină în București. Dacă în primele două dăți artistului nu i-a fost atât de greu în penitenciar, a treia oară când a fost încarcerat, Sișu a simțit dorul de cei doi copii ai săi.

În prezent, artistul de muzică rap este tatăl a doi copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net