Sișu Tudor, declarații halucinante despre Nosfe: «Avea haine de mii de euro!». Conflictul vechi dintre ei

Ultima actualizare:

Sișu Tudor, cealaltă jumătate a trupei La Familia, fost recent invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre regretatul Nosfe, care a murit în urmă cu câteva săptămâni. Declarațiile lui Sișu despre fostul membru Șatra Benz vor revolta pe mulți dintre fani, dar mai ales pe apropiați, având în vedere că suferința cauzată de dispariția sa nu s-a vindecat.

Sișu Tudor, declarații halucinante despre Nosfe
Sișu Tudor, declarații halucinante despre Nosfe

Sișu Tudor nu renunță la conflictul cu Nosfe, nici după moartea acestuia

Sișu Tudor a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a reușit desigur să stârnească controverse, prin afirmațiile sale, considerate de mulți ca fiind inadecvate.

Deși moartea lui Nosfe a afectat multe vedete și artiști, atât din zona comercială, cât și din cea underground, iată că Sișu Tudor nu s-a putut abține de la câteva declarații despre regretatul său coleg de breaslă, care cu siguranță vor genera revoltă din partea fanilor și a apropiaților. 

Este important să menționăm mai întâi că Sișu și Nosfe se aflau într-un conflict de câțiva ani, atunci când a survenit moartea membrului Șatra Benz, amândoi aruncându-și vorbe unul altuia pe piese sau în emisiuni online.

Haideți să vedem mai întâi ce a declarat Sișu recent despre Nosfe, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă. Membrul La Familia nu consideră că Nosfe ar fi avut probleme cu banii și a dat de înțeles că nu este de acord cu ceea s-a vehiculat despre situația lui financiară după ce a murit.

«Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau.

Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu...", a afirmat Tudor Sișu în podcastul lui Radu Ţibulcă.

Desigur este posibil ca și Nosfe, asemenea multor artiști de la noi sau din afară, să fi împrumutat haine de la branduri de lux atunci când filma videoclipuri, aceasta fiind o practică foarte des întâlnită în industria divertismentului. 

Adevăratul motiv al conflictului dintre Sișu și Nosfe: «Eu un prost amabil»

Puțini știu însă că între Sișu Tudor și Nosfe existase dintotdeauna un conflict. Membrul Șatra Benz, deși îl admira pe Sișu ca artist, l-a criticat pe acesta într-o piesă pentru mentalitatea sa «închisă». Sișu a răbufnit în cadrul unei emisiuni online dedicate raperilor, Mic Check, în care a declarat că nu îl respectă pe Nosfe. 

«Băiatul ăla chelios care lucra la call-center, de răspundea la telefoane și acum e mafiot, raper, Noferatu sau cum îl cheamă, a dat pe piesă că nu sunt deschis la minte și că mă poreclește «închisu'», clar o paralelă la mine.», a spus Sișu. 

Moderatorul emisiunii a intervenit menționându-i lui Sișu că Nosfe îl apreciază, însă membrul La Familia s-a înfuriat și mai rău: 

«Eu un prost amabil. Știi de ce mă apreciază, că a auzit de mine, d-aia mă apreciază. Eu n-am auzit de el n-am cum să-l apreciez, când o să aud ceva de el bun și care merită menționat și care trebuie să țin minte o să-l apreciez și eu pe el, o să-l respect și eu pe el. Eu nu acord respect oricui mă respectă.» 

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani, chiar după ce susținuse un concert alături de colegii săi din trupa Șatra Benz. Medicii au stabilit că artistul a suferit un atac de cord. Nosfe era un om de familie foarte dedicat, avea o soție și o fiică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net