Organizatorii de la Oktoberfest o fac praf pe Marijuana! „Facerea de bine e f....e de mamă. S-a autoinvitat! Putea să spună că nu are bani...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Marijuana s-a supărat că nu a primit și ea bani pentru concertul de săptămâna trecută de la Oktoberfest. Solista a adus acuzații organizatorilor, spunând că și sonorizarea a lăsat de dorit. Iată care este reacția organizatorilor festivalului din Piața Constituției.

Dana Coteanu, alias Marijuana( 43 de ani) a declanșat un atac furibund în mediul online, după concertul susținut, pe 19 octombrie, în Piața Constituției, la festivalul berii, Oktoberfest.

Solista a adus acuzații grave la adresa organizatorilor, care nu doar că nu ar fi plătit soliștii, dar nu ar fi avut nici măcar protocol pus la dispoziția artiștilor invitați la festival.

Dana a mai acuzat că sonorizarea concertului a fost sub orice critică, iar artiștii care au vrut să cânte live s-au văzut nevoiți să facă playback.

Reprezentanții firmei organizatoare: „Nu a avut nici măcar un contract cu noi. Facerea de bune e f..e de mamă”

Contactați de Click!, organizatorii festivalului de la Eventto au contrazis-o flagrant pe solista hip-hop, precizând ce aceasta s-a autoinvitat în festival printr-un prieten. Marijuana nu a avut contract cu festivalul și nu s-a pus problema nici un moment se fie plătită pentru prestația ei.

Marijuana nu a fost invitată în acest festival. Noi am fost contactați de colaboratorul ei Valentin 66, care a spus că ar dori să vină să cânte la Oktoberfest împreună cu Marijuana.

Cum festivalul își dorește să susțină talentele, am primit-o cu brațele deschise. Practic ea s-a autoinvitat, nu a avut un contract cu noi. Nu ne propunem să plătim toți artiștii. Avem artiștii mari care sunt plătiți.

La ea nu s-a pus problema. Noi nu putem plăti 18 zile de festival toți artiștii care evoluează de dimineața până seara.

În ce privește sonorizarea, este unica artistă care a acuzat așa ceva. Adică de ce Mircea Vintilă sau Publika nu se vaită de sonorizare și se vaită Marijuana? La noi totul este organizat la nivel profesionist”, a declarat Beatrice Lianda Dinu, managera de proiect, pentru Click!

Ea a fost invitată din partea managerului artistic. Nu a avut, practic, contract cu noi. În acest caz, și pe mine și pe manager, ea ar trebui să ne plătească că a mai urcat și ea pe scenă.

În general, artiștii sunt plătiți la noi. Eu le dau banii înainte, ei nici măcar nu se ur pe scenă până nu au banii în mână. În cazul ei, se pare că facerea de bine e f....e de mamă, precizează reprezentanții firmei organizatoare Eventto, pentru Click!

„Putea să spună că nu are bani că-i dădeam 100-200 de euro acolo"

De altfel, solista hop-hop a mai declanșat in scandal în presă, fâcand acuzații defăimătoare la adresa colegei Bianca Rus, căreia i-a zis că „se maimuțărește” pe scenă și că ar fi îmbrăcată mult prea sexy pentru vârsta ei.

E a făcut totul ca să iasă în evidență și scandalul cu Bianca Rus, pe care eu am îmbrăcat-o. Putea să spună că nu are bani, că-i dădeam 100-200 de euro acolo. Nu mi-am închipuit că o să facă scandalul ăsta”, a mai declarat Beatrice Lianda Dinu.

Festivalul Berii Oktoberfest are loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, între 19 octombrie și 5 noiembrie! Scena Oktoberfest București găzduiește cele mai în vogă trupe dar și artiști din noul val.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net