Marijuana, foc și pară pe organizatorii de la Oktoberfest! „Artiștii sunt neplătiți!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Marijuana, tună și fulgeră după concertul din weekend, de la Oktoberfest, din Piața Constituției. Solista acuză! După ce că nu a fost plătită de către organizatori după prestație, și sonorizarea ar fi fost sub orice critică.

Dana Marijuana (43 de ani) este foc și pară după concertul susținut, pe 19 octombrie, în Piața Constituției, la Oktoberfest.

Solista aduce acuzații la adresa organizatorilor, care nu doar că nu au plătit soliștii, dar nu au avut nici măcar protocol. Mai mult, Dana este de părere că sonorizarea concertului a fost sub orice critică, iar artiștii care au vrut să cânte live s-au văzut nevoiți să facă playback.

Marijuana: „Artiștii sunt neplătiți! Aveam pretenții! Nu-mi vine să cred!”

Nu-mi vine să cred! Octoberfest: artiștii de oricare sunt neplătiți, nu este acordat nici un protocol, reclamă deloc, cea mai proasăt sonorizare, nu au știut să regleze microfoanele pe LIVE, toți cântând pe playback. Sincer, e dureros sufletește!

Aveam pretenții de la așa mare proiect, realizat pentru oameni. Sper ca, pe viitor, să se schimbe în foarte bine. Ce e actul e trist!”, a scris solista, revoltată după concert, pe pagina ei de Facebook.

Contactată de Click!, cântăreața de muzică hip-hop a blamat organizarea de la Oktoberfest.

„Ce petreceri se dădeau in Piata Constitutiei și unde am ajuns!”

Cântam și fără bani, sincer! Dar, sonorizarea a fost foarte proastă! Dacă nu știu să umble la butoane să învețe.

Rezolvarea e și pentru ei ca afacere, să găsească o modalitate de a aduce artiști buni și să poată să fie plătiți ca să poata veni și multă lume, pentru ca micile afaceri de acolo să le meargă și lor, și să aducă un bun sunetist, că scule au, Slavă Domnului!

O cunoșteam pe tipă, numai că în acte nu dau nimic artiștilor, deși în orice firmă se alocă un protocol și se pot da niște bani către anumite evenimente benefice firmei, care banii aceia se recuperează!

Păi, dacă era full acolo, cum de altfel a fost în alți ani, era toată lumea fericită, și expozanții și artiștii, iar muzica e importantă oriunde omul se distrează sau iese din rutina zilnică pe care o are. Sigur au nevoie de ajutor și sper să se remedieze.

Păi, ce petreceri se dădeau în Piața Constituției și unde am ajuns! Totuși, am încredere că la anul va fi mai bine!”, a declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Click!

Dana Marijuana se mărită cu Valentin Sursa: Facebook
Dana Marijuana se mărită cu Valentin Sursa: Facebook

Se căsătorește cu noul iubit, Valentin

Dana Marijuana a făcut marele anunț, tot pe Facebook, zilele trecute. Solista a dezvăluit că intenționează să se căsătorească cu noul iubit, Valentin, deși ei nu locuiesc împreună.

Solista a mai anunțat că nunta nu va fi nici pe departe una clasică și că, cel mai probabil, evenimentul va avea loc în Vama Veche, anul viitor.

Dana Marijuana s-a mutat, vara aceasta, la mare, într-un container alături de Iris (7 ani), una dintre fiicele sale, și trăiește în condiții cât se poate de primitive, fără căldură și lumină.

Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala.

Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a mai declarat Dana Marijuana, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net