Dana Marijuana, trai greu în container! A rămas fără lumină și căldură: „Ne culcăm mai devreme și asta e”

#Exclusiv Click!

Dana Marijuana (42 de ani) alias Dana Coteanu a ales să fugă de viața agitată din Capitală pentru una de la malul Mării Negre. Acum artista locuiește alături de fiica sa cea mică, Iris (7 ani), din luna iulie, într-un container, ce nu are energie electrică, nici căldură.

În perioada anilor ’90, Dana Marijuana era considerată regina hip-hop, însă vremurile bune au apus și odată cu trecerea anilor artista se pare că a renunțat la lumina reflectoarelor pentru un trai mult mai liniștit. Acum, Dana duce o viață total diferită! De la casa de lux, dintr-o zonă centrală în care locuia în București acum a ajuns să trăiască în condiții ca într-un show de supraviețuire. Contactată de Click!, artista ne-a arătat și ne-a spus, în exclusivitate, cum arată camera în care doarme, în fiecare seară, cu fiica sa.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Decizie din cauza oamenilor

Dana Marijuana ne-a mai dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor din jurul său dar și facturile imense, lunare, care îi veneau au făcut-o să recurgă la acest gest:

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”.

Click! spune

În această vară, Dana Marijuana trebuia să se căsătorească cu alesul inimii sale, Valentin, după aproape un an de relație, însă planurile s-au schimbat la 180 de grade pentru că vedeta a ales să părăsească viața agitată de Capitală pentru una liniștită de la malul Mării Negre. Astfel că cei doi fac naveta București – Constanța pentru a se vedea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net