Dana Marijuana și-a schimbat viața complet. Mutarea la care nu se aștepta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana, (49 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Artista este implicată, de patru luni, într-o nouă relație amoroasă cu un bărbat misterios și se pare că lucrurile merg așa cum își dorește! Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că s-a mutat în aceeași casă cu actualul iubit.

Finalul de an vine cu schimbări majore pentru Dana Marijuana!

Trecută printr-o dramă după moartea neașteptată a fostului iubit, Dana Marijuana și-a refăcut viața cu un alt bărbat, cu care deja s-a și mutat împreună. Se gândesc și la căsătorie, așa cum Click! a dezvăluit anterior.

Citește și: Fiica Danei Marijuana a cucerit Instagramul cu frumusețea ei. Incredibil cât de transformată este Alessia la 15 ani

De altfel, în viața artistei sunt schimbări și pe plan profesional, a renunțat la niște afaceri, reîncepe altele mai vechi, așa că totul este într-o continuă stare benefică pentru viitorul ei.

„În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine. Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine. Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”, a declarat Dana Marijuana, pentru Click!.

Fostul iubit al cântărețeie, moarte subită

Dana Marijuana credea că nu își mai găsește iubirea niciodată după ce anul acesta, în luna martie, fostul partener de viață, Daniel Burlacu, sportiv de profesie, a murit într-un accident stupid. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a căzut de pe scări și s-a lovit la cap. În acele momente de cumpănă, bărbatul o ajuta pe Dana cu marfa pentru aprovizionare, iar într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat în timp ce urca pe o scară în spirală pentru a ajunge în casă.

Click! spune

Dana Marijuana a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România în perioada anilor 1990-2000. Artista și-a început activitatea profesională în 1994 și a avut colaborări de succes alături de trupa “La Familia” cu care a lansat hiturile „Tupeu de borfaș” și „Tre' să spun”. De asemenea, aceasta are o pasiune și pentru bijuterii, iar din 1998, cântăreața a început să creeze gablonțuri, ceea ce a devenit și o afacere de familie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net