De ce a murit iubitul Danei Marijuana. Artista, o femeie greu încercată

Lumea showbiz-ului este în doliu după ce vineri, din cauza unui accident stupid, sportivul Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana Coteanu, a murit pe loc. Bărbatul de 49 de ani a căzut pe scări, s-a lovit la cap, decedand în mijlocul Bucureștiului fără că cineva să mai poată face ceva.

marijuana bun jpeg

De ceva timp Dana Marijuana Coteanu (42 de anu) își găsise liniștea și trăia fericită în mijlocul Bucureștiului, la Hanul Artiștilor, în spatele magazinului Cocor, acolo unde și lucra. Femeia stătea acolo cu fetele ei, într-un loc numai al ei. Un loc în care oameni de toate felurile veneau și ascultau muzică bună, se expuneau tablouri și se făceau planuri.

"Aici e casa mea, mi-am dorit mult acest loc numai al meu. Mi-am dorit să fac un loc în care să se cânte live și să le expun prietenilor lucrările și mie, picturile. M-am apucat de pictat la modul serios. Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem.

Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Pentru mine e a treia renaștere, spirituală și energetic. Precum pasărea Pheonix. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu și locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris. Am plecat din cartier, ai mei nu mai sunt. Stau aici, e casă închiriată", spunea Dana la începutul lui ianuarie, când s-a și împăcat cu iubitul ei, Daniel Burlacu.

Daniel Burlacu va fi înmormântat miercuri

Bărbatul o ajuta cu aprovizionarea și urca scara în spirală ca să ajungă în casă, când s-a dezechilibrat și a căzut. S-a lovit la cap și a murit pe loc, lăsând niște copii fără tată.

"Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00", au scris apropiații fostului sportiv pe rețelele de socializare.

Toți prietenii celor doi sunt șocați de moartea bărbatului, mai ales că-l știau în putere și fără probleme. În urmă cu puțin timp, Daniel împreună cu Dana și fiica mai mică a acesteia au filmat un videoclip care este la montaj și urma să fie lansat.

Însă solista este în continuare în stare de șoc după ceea ce s-a întâmplat și cu greu își va reveni având în vedere că are și alte probleme de sănătate.

Dana Marijuana Coteanu, o femeie greu încercată

Solista Dana Marijuana nu a avut o viaţă prea uşoară. La sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor 2000, despre Dana Marijuana s-a spus că e fata rea din rap-ul şi hip-hop-ul românesc.

A avut probleme cu drogurile şi a fost internată într-o clinică de psihiatrie. Declinul ei a continuat și nu și-a mai regăsit locul pe scena muzicală. Problemele din viaţa personală au îndepărtat-o de muzică.

Acum este divorţată şi are două fete Alessia și Iris, pe care le-a crescut singură, după ce a divorţat de soţul ei, Sebastian Calu, în 2016, pentru că acesta devenise violent.

Artista a avut probleme și cu Ion Coteanu, tatăl ei care a decedat în 2017, însă a ascuns acest lucru. Dana Marijuana a avut mai multe probleme de sănătate, are o pensie mică și încearcă să facă bani din muzică și bijuteriile pe care le meșteșugește.

A lansat și o carte, "Poveste de cartier", în care a povestit cum se droga în adolescență. "Eram în ultimul an de liceu, aveam 18 ani şi începusem prima mea relaţie mai serioasă. Cu Cristi, un băiat din cartier. Un tip blond cu ochi albaştri – mama mi-a zis de când eram micuţă că i-ar plăcea să am un iubit frumos, blond şi cu ochi albaştri şi iată, chiar primul a fost aşa.

A fost o relaţie tumultuoasă, intensă, adolescentină, dar şi plină de probleme şi ulterior atât de nocivă, încât am crezut că am să sfârşesc înainte să încep să trăiesc cu adevărat.

Cu Cristi am luat pentru prima oară heroină. De fapt, de atunci am început să fim împreună, pentru că până atunci fusesem doar amici. S-a întâmplat într-o seară, când am fost la cineva să ne luăm prima dată, pentru că mulţi dintre prietenii noştri luau şi am zis şi noi să încercăm", a scris ea în carte.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net