A murit iubitul Danei Marijuana! Bărbatul şi-a găsit sfârşitul într-un mod de-a dreptul bizar! Este terminată, în şoc, pur şi simplu dărâmată

Ultima actualizare:

Ceea ce se întâmplă acum în viață Dana Marijuana pare un scenariu de film prost, însă e realitate. Iubitul solistei a murit, subit, în urma unui accident.  Dana Marijuana este în stare de șoc, la fel că și prietenii artistei cărora nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. 

Dana Marijuana foto: instagram
Dana Marijuana foto: instagram

Dana Marijuana este în doliu: iubitul ei a murit. Solista avea o relație cu Daniel Burlacu, tatăl a trei copii, însă voia ca idila lor să fie una discretă, departe de lumina reflectoarelor.  Bărbatul de 49 de ani, fost campion mondial la box, tată a trei băieți, ar fi căzut de pe o scară, chiar la Marijuana, la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap, murind pe loc.

S-ar părea că iubitul chiar a ajutat-o pe Marijuana cu noul său videoclip și piesa pe care urmau să o lanseze. Însă momentan, nici melodia, nici clipul nu se vor lansa, ele nefind gata. Mai mult, după cele întâmplate, toată lumea din preajma solistei este în stare de șoc.

Iubitul Danei Marijuana a murit
Iubitul Danei Marijuana a murit

"Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei căci cei doi se iubeaau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal", ne-au spus surse din apropierea solistei.

Solistă este acum în stare de şoc, ca şi toţi cei care l-au cunoscut pe Daniel, iar cei care se ocupă de înmormânte sunt cei din familia bărbatului. 

Ce spunea Dana Marijuana despre iubitul ei

Dana era foarte fericită alături de Daniel, chiar se bucura, în cel mai recent interviu acordat, că este fericită cu un bărbat cu inițială D, că îl cheamă că pe ea și se înțeleg foarte bine.

"Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe  care să-l cheme că pe mine, Daniel", ne povestea Dana Marijuana, în urmă cu câteva săptămâni.

Dana Marijuana şi iubitul ei s-au împăcat în ianuarie, după o lună de despărţire

Dana Marijuana şi iubitul ei s-au despărţit, la finalul lunii decembrie, în 2021, după ce bărbatul i-a mărturist că vrea dar au decis să îşi dea o nouă şansă, în luna ianuarie al acestui an. 

„Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. (…) La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta", a povestit, în ianuarie, Dana Marijuana.

Dana Marijuana, o viaţă plină de drame

Dana Marijuana nu a avut o viaţă uşoară. Solista, care a cunoscut faima în anii 1990 şi la începutul anilor 2000, are două fetiţe, pe care le-a crescut singură, după ce a divorţat de soţul ei, în 2016. Pe atunci, ea l-a acuzat pe Sebastian Calu că bea prea mult şi că devenea violent după ce consuma alcool.

Dana a avut o relaţie dificilă şi cu tatăl ei, Ion Coteanu, care a murit în 2017, după ce s-a luptat cu grave probleme de inimă şi cu diabet. Ea a ascuns moartea tatălui, timp de un an, 

“Nu am spus nimănui, nu am vrut să se stie. Nu e un lucru cu care să te lauzi, chiar nu voiam să se afle. Sunt problemele noastre, nu interesează pe nimeni ce s-a întâmplat. Tatăl meu a murit anul trecut, nu acum, dar nu am vrut să spun nimic”, a declarat Dana Marijuana, după ce s-a aflat că tatăl ei a murit. 

Dana Marijuana s-a apucat de vândut tablouri, în pandemie

Mai mult, Dana Marijuana a avut mereu probleme cu banii, iar la un moment dat, trăia dintr-o pensie de 600 de lei. În ultima vreme, însă, părea a-şi fi găsit stabilitatea: Dana a deschis, în Bucureşti, un centru numit Hanul Artiştilor, unde se orgnizează expoziţii şi vinde tablourile pe care le face chiar ea. 

"Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Pentru mine e a treia renaștere, spirituală și energetic. Precum pasărea Pheonix. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu și locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris.", a declarat, în ianuarie, Dana Marijuana.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net