Dana Marijuana și Laura Andreșan, mame cu drame! Își cresc singure fetițele și au probleme în afaceri: "Gata, tată iubit, îl închidem"

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana și Laura Andreșan, două mame care au trecut prin multe greutățifoto: Click! / arhivă personală
Dana Marijuana și Laura Andreșan, două mame care au trecut prin multe greutățifoto: Click! / arhivă personală

Pandemia a aruncat în sărăcie multe vedete din România! Și-au închis afacerile și se chinuie să aibă un trai decent. Este și cazul fostei „profe de sex” Laura Andreșan sau a fostei fete de cartier, celebra Dana Marijuana. Amândouă au trecut prin drame greu de dus: s-au despărțit de tații fetițelor lor, au fost în doliu după tații lor și au probleme cu afacerile de familie.

Laura Andreșan a închis magazinul tatălui ei

Cântărețul Grasu XXL şi Laura Andreşan (38 de ani) s-au despărțit anul trecut, după 12 ani de relaţie, în ciuda faptului că multă lume îi vedea cuplul perfect. Aceștia au împreună o fetiţă, Maria, în vârstă de doi ani, care a rămas în grija mamei sale. Pandemia însă a venit cu probleme financiare  pentru Laura Andreșan.


    Laura Andreșan, alături de fetița ei, Maria (2 ani)foto: Facebook
Laura Andreșan, alături de fetița ei, Maria (2 ani)foto: Facebook

Fosta „profă de sex”, acum psiholog, tocmai a anunțat pe pagina ei de socializare că a pus lacătul pe magazinul tatălui său, pe care acesta îl deținea la Gherla și care îi rămăsese moștenire de familie Laurei. Bărbatul a murit în 2019 și de atunci familia s-a tot chinuit să păstreze magazinul de la Gherla în memoria lui. Pandemia a băgat însă afacerea în faliment.


    Laura Andreșan a închis magazinul tatălui ei de la Gherlafoto: Facebook
Laura Andreșan a închis magazinul tatălui ei de la Gherlafoto: Facebook

“Gata, tată iubit... îl închidem, așa cum ai plănuit tu să fie. Și s-a jucat și Măriuca, tată drag, în magazinul tău din suflet prețuit, și ți-a întors cu susul în jos toate vopsele și toate piulițele, ne-a pus gălețile în cap, a probat toate măturile. Lichidare stoc, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de uz casnic, produse de grădinărit etc. Strada Armenească nr. 28-Gherla”, a postat Laura Andreșan anunțul închiderii magazinului, pe pagina ei de Facebook.

Marijuana vinde tablouri cu 500 lei bucata

Nici "cea mai fidelă fată" din muzica rap românească nu o duce prea bine! Dana Coteanu, alias Marijuana, a dat și ea faliment cu afacerea cu bijuterii și acum s-a apucat de pictat tablouri pentru a putea supraviețui pandemiei. Le vinde cu 500 lei pe Internet! „Am două tablori proaspăt înrămate, a câte 500 ron bucata. Semnate de mine, Marijuana, cu simboluri unice în lume”, a scris Marijuana, care își expune lucrările pe pagina de Facebook.


    Dana Coteanu, alias Marijuana, își vinde tablourile cu 500 de lei bucatafoto: Facebook
Dana Coteanu, alias Marijuana, își vinde tablourile cu 500 de lei bucatafoto: Facebook

La 41 de ani, Marijuana a scăpat de viicile din trecut. În anul 2015, ea a divorţat de Sebastian Calu, bărbatul cu care are o fetiţă și pe care l-a acuzat că bea prea mult şi că devenea violent după ce consuma alcool. După divorț însă, ea și-a refăcut viața personală, are acum un nou iubit, alături de care își crește cele două fetițe, Iris, în vârstă de 7 anişori, și Alesia, în vârstă de 15 ani. Pandemia însă i-a lăsat săraci, drept pentru care vedeta a cerut disperată și ajutor de la Stat. „Pandemia ne-a afectat nu numai pe noi, pe toată lumea. Acum afacerile nu mai merg, lumea trebuie să se reorienteze. Pentru artiști este mult mai greu. Se dau niște bani de la stat. Am introdus și eu actele, sper să iau niște bănuți care să ne ajute să supraviețuim”, ne-a declarat solista.

Citește și:

Ce face Dana Marijuana pentru a le asigura un trai bun fetelor: vinde rochii cu 10 lei bucata

Scandal acasă la Marijuana! Fostul soț l-a amenințat cu bătaia pe actualul concubin și a vandalizat casa

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au o fetiță de un an și jumătate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net