Dana Marijuana a lansat clipul în care apare iubitul mort subit

La începutul lunii martie, toată lumea muzicală era în șoc după ce iubitul Danei Marijuana, luptătorul și sportivul Daniel Burlacu, fost campion mondial la Kempo, a murit după ce a căzut pe scări. Bărbatul tocmai filmase pentru videoclipul piesei "Tot o familie" în care apare și fiica cea mică a solistei şi care a fost lansat de Dana în Săptămâna Mare. 

Dana Marijuana
Dana Marijuana

La începutul lui martie, iubitul Danei Marijuana a murit pe neașteptate. Solista avea o relație cu Daniel Burlacu, tatăl a trei copii, însă voia că idila lor să fie una discretă, departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul de 49 de ani, fost campion mondial la box, ar fi căzut de pe o scară, chiar la Hanul Artiștilor, al Danei Mariuaja și s-a lovit la cap, murind pe loc.

Iubitul Danei Marijuana a murit în urma unui accident
Iubitul Danei Marijuana a murit în urma unui accident

Iubitul o ajutase pe Dana Marijuana cu noul său videoclip și noua piesă, pe care urmau să le lanseze împreună. Acolo bărbatul a jucat rolul unui barman, filmările având loc chiar acasă la solistă, la Hanul Artiștilor, loc unde îi vin foarte mulți prieteni și acum.

Filmările pentru clip au durat o zi

Videoclipul lansat în Săptămâna Mare de dinaintea Paştelui este dedicat lui Daniel Burlacu, care joacă în el, alături de fiica cea mai mică a Danei, Iris Tofin. Din distribuția videoclipului fac parte, pe lângă Daniel Burlacu şi Iris: Gabriel Costan (actor la Teatrul Coquette și fost concurent iUmor), Irina Prodan (verișoara Anamariei Prodan), Dana Marijuana, Tonik Obiektiv, Mihnea și Cordu.

Clipul a fost regizat de Robert Bratu și Tonik Obiektiv, după un scenariu scris de Tonik Obiektiv și a fost filmat în întregime în București. Filmările s-au desfășurat pe 5 februarie 2022 și au durat o zi întreagă, iar vremea a fost blândă și a ținut cu echipa și protagoniștii proiectului. 

Melodia va apărea pe un material al lui Tonik Obiektiv

Noul proiect a fost conceput în colaborare cu Vida, artistă talentată de soul urban din Timișoara, și DJ ȘOP, DJ și beatmaker apreciat în underground-ul românesc. Piesa este o producție Obiektiv Music România. Textul și muzică sunt compuse de Tonik Obiektiv, Marijuana și Vida iar producția le aparține lui DJ ȘOP și Tonik Obiektiv. DaffOne și M3taphour s-au ocupat de aranjament muzical, mix și mastering. Melodia va fi inclusă pe maxi-single-ul „Tot o familie”, material de studio la care Tonik Obiektiv lucrează în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net