Acasă la Dana Marijuana. Cu ce se ocupă acum și cum i s-a schimbat viața: "Pentru mine e a treia renaștere"

Ultima actualizare:

Dana Coteanu revine în atenția fanilor ei și nu oricum, ci așa cum nu ai văzut-o niciodată. Dana Marijuana, pe numele de artist, s-a reinventat și a intrat în afaceri. Este mama a două fete superbe, a deschis Hanul Artiștilor și s-a apucat de pictură. Și nu a renunțat nici la muzică, și nici la mica afacere cu bijuterii. Click! a vizitat-o în locul pe care solista îl numește acum “acasă”.

dana marijuana (1) jpg

Atunci când am aflat că Dana Coteanu (42 de ani) și-a deschis în buricul Bucureștiului un Han al Artiștilor, și că acolo se fac evenimente, concerte și expoziții de desen și pictură, ne-am hotărât să-i facem o vizită. Click! s-a dus la fața locului și a întâlnit-o pe "cea mai fidelă fată", așa cum i-a rămas porecla în urma celebrei ei melodii din 1999.

Am ajuns în spatele magazinului Cocor, am intrat printr-un gang și am urcat pe o scară în spirală. Acolo am surprins-o la lucru, pentru că nu era îmbrăcată pentru o ședința foto, ci dădea cu mopul și mai vindea câte un suc sau o bere clienților. "Aici e casa mea, mi-am dorit mult acest loc numai al meu. Mi-am dorit să fac un loc în care să se cânte live și să le expun lor lucrările și mie, picturile. M-am apucat de pictat la modul serios. Uite, acolo am pictat-o pe Corina Chiriac", ne arată Dana o pictură pe prete.

Marijuana: "Eu aici locuiesc, cu familia mea"

Apoi își continuă povestea: "Aici vin oameni speciali, la propriu. Fiecare se exprimă în felul lui. Am vrut un loc al nostru să ne strângem, să ne ajutăm, să ne destindem, să creăm și să ne susținem. Locul este strict pentru artiști sau prietenii lor. Pentru mine e a treia renaștere, spirituală și energetic. Precum pasărea Pheonix. Casa e ca un han, în dreptunghi. Eu și locuiesc aici cu familia mea, cu fetele mele, Alessia și Iris. Fetele mele să fie bine și partenerul meu cu copiii lui să fie bine. Frații și prietenii mei. Eu am plecat din cartier, ai mei nu mai sunt. Stau aici, e casa inchiriată", spune Dana.

Solista cântă în continuare, are 10 melodii în lucru și lucrează cu Tonik Obiektiv și cu mai mulți compozitori, în mai multe studiouri. "Voi avea surprize multe. Nu am renunțat nici la bijuterii, lucrez cu frații mei, suntem patru, trei fete și un băiat. Eu ajut pe toată lumea. Ai mei mi-au lăsat moștenire și trebuie să mă ocup". Vedeta se pregătește de luna iubirii, vrea să umple sălile de inimioare. "Iubesc și eu, da. Partenerul meu mă ajută foarte tare. Dar este omul din umbră. Eu mi-am dorit tare să am un partener pe  caresă-l cheme ca pe mine, Daniel", a inchiat Dana.

Video inedit! Dana Marijuana, dedicație pentru Click.ro!

Fiicele ei sunt talentate la muzică

Am lăsat-o să-și servească prietenii și am vizitat locul. Pereții sunt plini de picturi, desene, bradul nu a fost desfăcut, deși când am fost noi era 16 ianuarie, muzica veche se auzea de la un laptop-ul unui DJ și totul era cufundat într-o lumină difuză. O altă sală era plină de tineri care cântau, iar Iris (8 ani), fiica artistei, se juca de una singură. "Cântă, vreau să o dau la arte, are talent înnăscut. Are o imagine angelică și Iris este mesagerul zeilor sau al Universului. Iar Alessia (16 ani) face modelling, pictează și am dat-o la canto. Tony a făcut-o actriță în videoclipul lui. Tonyk sau Florin a fost ca un înger pentru mine căci m-a ajutat foarte mult și eu am încercat să-l ajut pe el", ne-a mai spus Dana în încheire.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net