Iubitul Danei Marijuana nu poate să stea fără artistă! Uite ce gest a făcut partenerul vedetei

Dana Coteanu (42 de ani), alias Dana Marijuana (42 de ani), a ales să renunțe, în urmă cu câteva săptămâni la viața agitată de Capitală pentru una liniștită la malul Mării Negre. Așa că a decis să se mute într-un container în Vama Veche. În ciuda faptului că avea planuri serioase cu partenerul său de viață, Valentin.

Îi despart mai bine de 200 de kilometri, dar asta nu îl piedică pe iubitul Danei Marijuana să se urce în mașină și să ajungă la aleasa inimii sale pentru a petrece timp de calitate împreună. Chiar dacă acum Valentin stă la București până o să iasă la pensie și o să se mute împreună la mare cu Dana Marijuana, acest lucru nu reprezintă pentru ei un obstacol prea mare.

Recent, Dana și-a postat mai multe imagini de la mare. Vedeta și partenerul ei de viață sunt mai fericiți și mai bine ca niciodată, iar distanța nu pare să le fi afectat deloc iubirea.

Nuntă anulată

Pentru că au simțit încă din prima clipă că sunt suflete pereche artista ne declara, în urmă cu câteva luni, că ea și Valentin au planuri de nuntă pentru vara aceasta. Însă, se pare că au fost amânate… pentru moment!

„Sunt foarte fericită lângă iubitul meu pentru că el nu mă lasă niciodată în momentele grele din viața mea. Până acum asta mi-a demonstrat! Eu mi-aș dori ca la finalul verii să fie nunta.

Să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar să vedem acum, dar sigur ne căsătorim. Este bătută în cuie nunta, doar că nu este fixată data. Este extraordinar ce mi se întâmplă acum. Simt că trăiesc o a doua tinerețe”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net