Dana Marijuana, din nou mămică? “Mi s-a arătat în vis”

Dana Coteanu, alias Dana Marijuana (42 de ani), după cum este cunoscută din industria muzicală, trăiește o relație de iubire, de aproape jumătate de an cu Valentin, un bărbat care i-a promis că o ia de soție și vor fi fericiți până la adânci bătrâneți. Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul său de viață nu ar spune nu dacă Dumnezeu le-ar mai da încă un copilaș pe lângă cele patru fetițe pe care le au din relații separate.

Anul trecut, la începutul lunii martie, Dana Marijuana trecea printr-un moment foarte dificil. Partenerul reginei hip – hop din anii ’90, Daniel Burlacu, cădea de pe o scară care a dus la decesul rapid al său. Vedeta alegea atunci să își “urle” durerea pe pagina sa de Facebook:

„Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim. Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume. Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață”.

După dispariția fulgerătoare a bărbatului, Dana se pare că și-a găsit fericirea mult dorită în brațele altui bărbat cu care acum visează optimistă spre viitor… la o nuntă frumoasă și la un bebe care poate să vină oricând.

“Dacă vrea Dumnezeu și este dat de la El să fiu mamă, de ce nu? Acum cum o vrea cel de Sus. Atunci când am rămas cu fetele mele însărcinată mi s-a arătat în vis că voi deveni mamă. Așa cred și acum că o să mi se întâmple.

Momentan avem patru fete, două ale mele și două ale lui. Fetele mele stau cu mine iar ale lui mai vin în vizită pe la noi. Însă, ușor, ușor poate o să stea la noi mai mult sau de ce nu împreună cu noi. Vedem, luăm lucrurile treptat să ne fie bine și nouă și lor”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana Marijuana, suflet de copil

Artista ne-a mai dezvăluit că nu credea că o să trăiască o asemenea poveste de iubire, lângă un bărbat, niciodată în viața sa:

“Trec printr-o perioadă foarte bună din viața mea. Am cunoscut fericirea! Mă simt ca o puștoiacă... parcă m-am dus în anii tinereții mele. Este tare frumos ce mi se întâmplă acum. Copiii mei ce să spună despre tot ce mi se întâmplă? Nimic! Sunt foarte bine, l-au acceptat pe iubitul meu în viața mea și a lor. Asta mă bucură foarte mult că se înțeleg de minune. Amândoi suntem din familii bună, deci ne este bine”.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata eduacației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, după ce a pus muzica pe “mute” Dana a ales să se dedice în totalitate și afacerii sale cu bijuterii handmade.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
7 vedete la sag awards jpg jpeg
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png