Boala care a țintuit-o la pat pe Alexandra Ungureanu: „Două săptămâni am bolit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu este una dintre vedetele diagnosticate cu gripa de tip A. Artista a cântat de Revelion cu febră foarte mare și cu frisoane.

cub alexandra ungureanu png

Gripă, Covid sau Flurona? Alexandra Ungureanu este una dintre vedetele care a fost diagnosticată chiar de Revelion cu gripa de tip A. Artista a cântat cu febră și cu frisoane, pentru a-și duce la capăt contractele. Două săptămâni după aceea a stat țintuită la pat.

Gripa face ravagii, în această perioadă. Alexandra Ungureanu a simțit-o pe pielea ei. Chiar de Revelion, artista a avut simptome de gripă și a acuzat stări febrile și frisoane. Chiar și așa, Alexandra și-a onorat contractele în noaptea dintre ani.

Am avut gripă! Două săptămâni am bolit la pat. Pe 30 decembrie m-a luat gripa. Am cântat pe febră și cu frisoane de Revelion. Toată lumea a avut gripă, nu mă laud cu asta!” ne-a mărturisit solista, repusă pe picioare, la lansarea filmului "Ramon".

Impacientată, Alexandra a făcut imediat testul pentru a afla dacă este vorba despre gripă sau Covid.

„Gripă a fost. Mi-a adus cineva din Spania un test, din acela cu trei liniuțe să văd dacă e Covid sau gripă de tip B sau A. Am avut gripă de tip A! Nu mai sunt virală acum, că la cinci zile se dezactivează!”, ne-a mai spus solista.

Probleme de sănătate în lanț!

La 41 de ani, Alexandra Ungureanu a acuzat în ultima vreme mai multe probleme de sănătate. Solista a fost diagnosticată și cu cu scolioză și cifoză, afecțiuni căpătate încă din școală.

Am dureri lombare provocate de o postură incorectă în bancă ani de zile, pe vremea când eram la școală. Când eram mică eram foarte conștincioasă la învățat și am petrecut ore multe la birou. Am de atunci probleme cu spatele.

Am și o cifoză și o scolioză. Plus durerile lombare ulterioare, provocate de stres, dar și de antrenamentele sportive. Am nevoie acum de o recuperare. După o vârstă te dor toate!

Din ianuarie, vreau sa am mai multă grijă de mine, să încerc tot felul de terapii ca să-mi îmbunătățesc calitatea vieții. Mă intersează terapiile corporale pentru celulită, țesut adipos. Trebuie să avem și o dietă sănătoasă, altfel nu se poate”, ne-a dezvăluit, recent, solista.

Fosta „Regină de la Bravo, ai stil!” are probleme  și cu silueta. Alexandra s-a îngrășat  7 kilograme, pe parcursul ultimilor doi ani.

Ce este gripa de tip A?

Gripa este o infecție virală care afectează sistemul respirator. Virusul gripal de tip A este unul dintre cele patru tipuri de virus care poate provoca aaccese de tuse, dureri musculare, dar și dureri în gât. Virusul gripal de tip A este extrem de contagios și se poate răspândi prin tuse, strănut sau vorbire.

Simptomele frecvente ale infecției cu virusul gripal de tip A pot fi confundate ușor cu alte afecțiuni respiratorii, precum Covid 19. Cazurile severe de gripă de tip A pot pune chiar viața în pericol.

Alexandra Ungureanu a fost desemnată câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities”. Solista a  plecat, atunci, acasă cu 100.000 de lei, bani cu care și-a achiziționat un apartament, dar și o mașină.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net