Decizie de ultimă oră! Dana Marijuana se desparte de bărbatul cu care trebuia să ajungă la altar

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Marijuana a declarat pentru Click! că are de gând să se mute definitiv, în perioada care urmează, la mare și să renunțe la viața agitată din Capitală. Astfel, atât ea cât și partenerul ei de viață, Valentin, vor face naveta pentru a se vedea din ce în ce mai des pentru a menține flacăra iubirii aprinse.

Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana (43 de ani), și-a schimbat planurile! Dacă în urmă cu câteva luni ne anunța că se mărită cu actualui iubit pe care l-a cunoscut imediat după decesul sportivul Daniel Burlacu (49 de ani), care a murit după ce a alunecat de pe o scară, iată că acum s-a schimbat totul la 180 de grade. Și asta pentru că regină hip-hop-ului anilor ’90 ne-a mărturisit că vrea să renunțe la viața agitate din Capitală cât de curând posibil, chiar dacă relația cu actualul partener de viață este una foarte bună.

„Suntem ok eu și iubitul meu în relație așa cum suntem. Urmează să mergem din iunie la Vama Veche să stăm acolo o perioadă să ne distrăm, dar până atunci mai avem de muncă aici. Cred că o să mă mut de tot la mare, aici, în București viața este foarte scumpă, facturile sunt mari, e destul de greu. Iubitul meu nu vine cu mine, o să facem naveta amândoi București – Constanța.

O să fim separați o perioadă până ce el o să iasă la pensie. Urmează să iasă curând la pensie pentru că el lucrează în armată și ei ies mai repede la pensie. Așa că o să vină și el după mine.

Nu o să îmi fie greu să mă despart de București. Cu mare drag o să mă despart de aglomerația de aici și de tot haosul. Pe fata cea mică o să o iau cu mine, la mare, iar fata cea mare, o să rămână cu tatăl său. Asta nu înseamnă că ne despărțim dacă nu mai stă cu mine. O să ne vizităm, o să ne petrecem weekend-urile, vacanțele împreună”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana Marijuana, artistă controversată!

Regină hip-hop a anilor ’90 a fost implicate în diverse scandaluri mediatice. Printre acestea se numără și faptul că aceasta a avut problemele cu drogurile, în trecut, fapt pentru care a ajuns să fie internată într-o clinică de psihiatrie. Aceste problemele i-au afectat foarte mult și cariera profesională dar și viața personal.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală, pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net