Dana Marijuana și-a revenit după moartea fostului iubit. „Simt că trăiesc o a doua tinerețe!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu, alias Dana Marijuana (42 de ani), trăiește de șapte luni o iubire adolescentină alături de un bărbat care se pare că a ales să divorțeze de partenera sa de viață pentru a fi cu fosta regină hip-hop din anii ’90. Pentru că simte doar fluturași în stomac vedeta ar face orice de dragul amorezului său. Și-a schimbat chiar și culoarea părului!

În urmă cu nouă luni, Dana Marijuana declara în spațiul public că nu și-ar mai reface niciodată viața personală, după ce fostul partener de atunci, Daniel Burlacu își pierdea viața în urma unui accident îngrozitor. Însă, iată că rănile din sufletul cântăreței au fost rapid vindecate, chiar la două luni de la dispariția lui Daniel, de către un bărbat pe nume Valentin. Mai mult cei doi îndrăgostiți s-au și hotărât să se căsătorească vara aceasta. Dana este atât e înamorată încât este dispusă să îi facă orice poftă iubitului ei... cum ar fi să renunțe la blondul care a consacrat-o pentru o nuanță adolescentină și rebelă - albastru!

Valentin a divorțat pentru a se căsători cu Dana Marijuana

„A fost ideea partenerului meu să mă vopsesc albastră în cap plus că simțeam și eu nevoia de o schimbare și uite că am făcut-o. După părerea mea culoarea albastră îți dă o vibrație înaltă, te simți altfel. Femeile știu că atunci când apelăm la o astfel de schimbare te simți altfel. Momentan nu vreau să îmi schimb nuanța părului, dar pe viitor cine știe, nu știu cât mă ține și cu albastrul ăsta.

Sunt foarte fericită lângă iubitul meu pentru că el nu mă lasă niciodată în momentele grele din viața mea. Până acum asta mi-a demonstrat! Momentan avem o perioadă aglomerată, alergăm după acte să rezolve el cu actele pentru că el trebuie să își ia actul de divorț prima dată după care să le depunem noi la Starea Civilă. Eu mi-aș dori ca la finalul verii să fie nunta. Să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar să vedem acum, dar sigur ne căsătorim. Este bătută în cuie nunta, doar că nu este fixată data. Este extraordinar ce mi se întâmplă acum. Simt că trăiesc o a doua tinerețe”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Dana Marijuana se vedea singură

În urmă cu nouă luni, în acele momente de cumpănă prin care trecea Dana Marijuana, surse apropiate din anturajul vedetei ne dezvăluiau că artista nu își vede viața fără partenerul decedat.

„Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au dezvăluit prietenii Danei, potrivit Click!.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net