Dana Marijuana amână nunta: „Nu cred că o să mai fie...”. Care este motivul din spatele deciziei sale

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana (43 de ani), traversează de un an de zile, una dintre cele mai bune perioade din viața sa. Motivul? Partenerului său de viață, Valentin, o face fericită zi de zi. Contactată de Click!, fosta regină hip-hop din anii ’90, ne-a mărturisit în exclusivitate, că a decis, împreună cu jumătatea inimii sale, să amâne nunta, eveniment programat vara aceasta.

Dana Marijuana ne declara, în urmă cu câteva săptămâni, cu surle și trâmbițe, că în sfârșit și-a găsit adevărata iubire. Relația, după spusele vedetei, a evoluat rapid, gândindu-se chiar ca, în această vară, să își unească destinele cu Valentin, și să formeze o familie pentru tot restul vieții. Însă, lucrurile se pare că s-au mai schimbat în cuplul lor, iar Dana ne-a povestit despre ce este vorba.

„Nu știu când o să ne căsătorim, am amânat puțin nunta. Ne gândim momentan la altă dată. Nu cred că o să mai fie vara aceasta. Problema este că ne-ar trebuit bani, iar momentan stăm prost la capitolul finanțe. Vrem ca nunta noastră să țină o zi și o noapte, măcar dacă nu, trei zile și trei nopți, așa cum este în basme.

Țin foarte mult să arăt bine. Așa că, în perioada următoare, o să am mai multă grijă de corpul meu. Vreau să arăt într-un mare fel la nunta mea! Nu mă duc la sală sau fac ceva special pentru a arăta mai deosebit. O să am eu grijă! O să vedeți cum o să arăt”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Soarele a ieșit pe strada Danei Mrijuana, după ce aceasta a trăit o dramă

Dana Marijuana și-a cunoscut actualul partener de viață, la scurt timp, după ce bărbatul cu care se iubea de câțiva ani, sportivul sportivul Daniel Burlacu, în vârstă de 49 de ani, a murit, după ce a alunecat de pe o scară. În acele momente negre, cântăreața își striga durerea pe pagina sa de Facebook. Mai mult decât atât, mărturisea în spațiul public că nu vrea să își mai refacă viața personală nici în ruptul capului. De asemenea, prietenii blondinei ne mărturiseau că, Dana Marijuana, este de nerecunoscut, de când Daniel Burlacu nu mai este printre noi.

„Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, ne dezvăluiau prietenii Danei.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală, pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net