Dana Marijuana, criticată după ce a spus că trăiește fără lumină și căldură, într-un container. Artista a răbufnit: „Mi se par super înapoiați”

Dana Marijuana, alias Dana Coteanu (42 de ani) a dat dovadă de multă asumare în momentul în care a renunțat la traiul costisitor din Capitală, pentru o viață mult mai accesibilă la malul Mării Negre. Totuși, această decizie a dat startul părerilor pro sau contra, pe care ea are grijă să le combată cu argumente solide.

Dana Marijuana s-a săturat de cei care o critică
Dana Marijuana s-a săturat de cei care o critică

Recent, pe contul acesteia de Facebook, a apărut o postare prin care Dana Marijuana a transmis un mesaj tranșant celor care au criticat-o pentru faptul că locuiește într-un container cu fiica sa, lipsite de energie electrică și căldură. 

Dana Marijuana: „Da, suntem fericite și mulțumite” 

Cea considerată regina hip-hop-ului în perioada anilor ’90, Dana Marijuana, a renunțat, în timp, atât la lumina reflectoarelor și la celebritate, cât și la viața scumpă și agitată din București. 

„Noi suntem foarte fericite, avem de toate, zilele astea rezolv și cu lumina, și cu căldura. Ce atât tam-tam? Comentează unii aiurea...mie mi se par super înapoiați, în zilele noastre există „n” modalități de a avea lumină și căldură, fără să fii racordat la stat. 

Mai menționez: am Soarele, am Luna, am cerul înstelat, am aer curat, am peisaje de nedescris, am liniște sufletească, am mai mult decât îmi pot imagina. Da, suntem fericite și mulțumite! Vă pup și vă iubesc, iar gura lumii rele nu o astupă nici Pământul.”, a fost mesajul care a însoțit fotografiat postată de Dana Marijuana pe Facebook, alături de fiica sa.  

Dana Marijuana, mesaj pentru cei care o critică / foto: Facebook
Dana Marijuana, mesaj pentru cei care o critică / foto: Facebook

„Avem un neon pe tavan”

Recent, Dana ne-a oferit un interviu în exclusivitate, prin intermediul căruia ne-a mărturisit că și-a înscris deja fiica la școală, așa că nici gând de a reveni în București. 

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net