Dana Marijuana, facturi colosale la energia electrică. Cât plătea înainte să plece la mare: „Chiar nu exagerez!”

#Exclusiv Click!

În urmă cu o lună, Dana Coteanu, alias Dana Marijuana (42 de ani), anunța că alege să părăsească viața agitată de Capitală pentru una liniștită, cu cheltuieși mai puține, de la malul Mării Negre. Contactată de Click!, vedeta hip-hop a anilor '90, ne-a mărturisit că îi veneau facturi la energie electrică, pe lună, de 2.000 – 3.000 de lei.

În urmă cu mai bine de două decenii, Dana Marijuana strălucea pe scenele din România atunci când apărea în fața fanilor să își susțină concertele. Însă, vremurile bune au apus se pare că definitiv pentru artistă. Vedeta a ales un trai mult mai liniștit, iar lipsa unui buget financiar stabil a făcut-o pe aceasta să ia hotărârea de a se muta la mare, într-un container. Contactată de Click!, Marijuana ne-a povestit mai multe detalii despre decizia sa radicală de a alege un trai mult mai simplu.

„Eu sunt bine aici la mare. Totul este bine. Am scăpat de o grijă mare...cea a facturilor. Îmi venea pe luna câte 2.000 - 3.000 de lei și chiar nu exagerez…chiar, foarte, foarte mult. Oi fi stat eu în centrul Capitalei dar nu locuiam în palat sau ceva special. Aici, unde m-am mutat, la mare, nu plătesc nimic și reușesc să mai fac și eu câte o economie”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Iubește și este iubită

Artista de muzică hip-hop ne mărturisea în urmă cu aproape un an că în sfârșit simte că și-a găsit sufletul pereche alături de Valentin, un bărbat care o iubește necondiționat și are planuri serioase cu ea. Așa că vara aceasta își programaseră și nunta, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Motivul ar fi faptul că își mai dau timp pentru a se cunoaște.

„Iubitul meu este și el bine. Nuntă vara asta nu o să fie…nu o vom face. Eu zic că la anul o să se întâmple totul. Să ne mai așezăm și noi un pic. Să vedem unde o apucăm. Lucrurile trebuiesc făcute cu calm”, a precizat pentru Click! Dana Marijuana.

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (6 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net