Dana Marijuana a renunțat la viața din Capitală! Care este adevăratul motiv al plecării din București: „M-am mutat de tot”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dana Coteanu, cunoscută drept Dana Marijuana (43 de ani), a renunțat la viața agitată din București în favoarea unei vieți liniștite la țărmul Mării Negre. Fosta regină hip-hop a României, din perioada anilor ’90, ne-a mărturisit și care este motivul pentru care a luat această decizie.

Simpatica artistă se iubește de aproape un an cu Valentin, un bărbat care îi bucură zilele de când fostul său partener de viață, Daniel Burlacu (49 de ani), a murit după ce a alunecat de pe o scară.

Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni vedeta ne spunea că vara aceasta o să se căsătorească, se pare că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

„Zilele astea sunt doar pe drumuri…Constanța – București – București - Constanța. Îmi car hainele, lucrurile dintr-o parte în alta. M-am mutat de tot...la Vama Veche. Acolo am o bucată de teren și trei containere unde o să stau.

Îmi mai trebuie panouri fotovoltaice, dar cu timpul o să le rezolv pe toate. Am plecat din cauza costurilor mari care sunt aici, nu îmi mai permit, viața este prea scumpă, banii sunt prea puțini.

Fata cea mică o să meargă cu mine, la Constanța, o să o înscriu la școală acolo, dar cea mare a rămas la tatăl ei. De iubitul meu nu m-am despărțit, suntem bine în continuare, o să mai vină el la mine, o să merg eu la el și tot așa. Dar urmează ca peste doi ani să iasă la pensie, el lucrează la stat și așa este la el. Deci, nu vom sta mult timp separați”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Click! spune

Dana Marijuana este o mamă devotată! Vedeta a pus pe loc secund cariera muzicală, pentru a se dedicata educației celor două fiice ale sale: Alesia (15 ani) și Iris (9 ani). De asemenea, Dana are și o afacere cu bijuterii handmade, dar și un băruleț în centrul Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net