Ce eforturi face Dana Marijuana, pentru ca fiica ei să învețe în containerul fără curent: „Am cumpărat niște...”

#Exclusiv Click!

Dana Coteanu alias Dana Marijuana (42 de ani) a ales să facă o schimbare de macaz, în această vară, și să se mute la mare într-un container alături de Iris (7 ani), una dintre fiicele sale, fără căldură și lumină. Timpul a trecut iar lucrurile, în aceaste săptămâni, de la plecarea din București, s-au mai așezat pentru că acum puștoaica a început școala iar mama sa face toate eforturile să nu îi lipsească nimic.

„Sunt bine, mă relaxez aici la mare, îmi este tare bine. Copilul a început școala, merge la școală, acum reușesc să fac temele cu ea. Când eram în București nu puteam face temele cu ea, erau anumite energii care nu mă lăsau să fac asta. Momentan nu am rezolvat problema cu lumina dar am vorbit cu cineva să se ocupe de asta. Până atunci am cumpărat niște lămpi de led care se încarcă pe timp de zi la soare și seara luminează încăperea.

Chiar dacă cealaltă fată e la tatăl ei vorbim în continuare, nu am întrerupt comunicarea, suntem prietene, ne spunem orice, așa este și frumos. De când ne-am mutat la mare pot zice că nu am văzut copil mai fericit ca Iris, îi place foarte mult aici. S-a integrat la școală foarte bine, ne înțelegem și cu vecinii, mă ajută: ba mi-au dat mere, ba lapte, bine și eu îi ajut atunci când pot și au nevoie, nu aștept doar din partea lor”, a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Click! spune

În această vară, Dana Marijuana trebuia să se căsătorească cu alesul inimii sale, Valentin, după aproape un an de relație, însă planurile s-au schimbat la 180 de grade pentru că vedeta a ales să părăsească viața agitată de Capitală pentru una liniștită de la malul Mării Negre. Astfel că cei doi fac naveta București – Constanța pentru a se vedea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net