Bianca Rus îi dă replica Danei Marijuana, după ce i-a criticat ținuta: „Mă îmbrac exact cum îmi place mie”

Ultima actualizare:

Un nou scandal din showbiz! Totul a început după ce Dana Marijuana a criticat atât vestimentația fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bianca Rus, dar și momentul artistic pe care l-a prezentat în cadrul unui festival din Capitală. 

Dana Marijuana și Bianca Rus / foto: Colaj Click!
Dana Marijuana și Bianca Rus / foto: Colaj Click!

„În primul rând, cântă pe bandă! Să fim înțeleși: când cânți pe bandă, tu nu transmiți exact momentul live. Adică momentul în care tu trăiești cu oamenii aceia. Și practic o faci și te maimutărești pe ea, acolo, că așa mi s-a părut. Adică mie mi s-a părut că și fata aceea era adusă...(...) Mă gândesc iarăși că sunt mulți, mulți artiști care ar fi vrut să vină acolo să cânte, să fie prezenți și să dăm o calitate mult mai bună oamenilor.

Domnule, repet, no comment (n.r. nu comentez). Deci Madonna, care este sex-simbol-ul întregii lumi, nu a fost atât de senzuală sau nu știu cum să zic, de pe față”, a spus Dana Marijuana, la Antena Stars.

Dana Marijuana a considerat ținuta purtată de Bianca Rus a fost una prea îndrăzneață și atrăgătoare. La rândul ei, artista care a trecut printr-o transformare fizică radicală, a venit și ea, la rândul ei, cu o părere. 

Bianca Rus: „Dintotdeauna mi-am dorit să am un corp frumos”

Artista consideră că ținuta de scenă nu trebuia să fie musai pe placul tuturor. Bianca Rus știe cât de important este pentru ea ca acum să poată purta hainele pe care și le dorește, întrucât a reușit să slăbească un număr formidabil de kilograme și să aibă corpul pe care și-l dorește. 

„Da, draga mea, asta e ținuta mea de scenă, am fost pe scenă, cui îi place, bine, cui nu-i place, asta este, dacă la colegii mei de cântec nu le plac, asta este, eu vreau să mă placă și fetele și băieții.

Cât am fost grasă, grăsuță de 120 de kilograme, n-am putut să mă îmbrac, acum mă îmbrac exact cum îmi place mie și cum simt eu și cum mi-am dorit dintotdeauna și dintotdeauna mi-am dorit să am un corp frumos, acum că îl am consider că e dreptul meu să mi-l etalez cum vreau”, a mărturisit Bianca Rus, pentru Antena Stars.

Cât despre Dana Marijuana, cântăreața a dezvăluit faptul că nici măcar nu știe cine este ea și nu prezintă interes faptul că ținuta și momentul ei artistic nu au fost pe placul ei. 

„Nu știu cine este această persoană, nu știu cine este Dana, nici nu mă interesează, publicul dacă mă place mă bucur tare mult și dacă am atras atenția și privirile asupra ținutei mele, înseamnă că e un lucru foarte bun, așa mă îmbrac eu de obicei la concerte și pe scenă. Pot să fiu cât de dezbrăcată vreau eu, este strict problema mea”, a adăugat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net