A slăbit 70 de kilograme și nu vrea să mai audă de căsătorie. Bianca Rus își schimbă viața, în 2023

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Rus (33 de ani) are mulți admiratori care o curtează de mult timp! Însă, vedeta nici nu se gândește la ei! De când a ales să își micșoreze stomacul și a slăbit 70 de kilograme, artista arată spectaculos, iar invitațiile la cafea curg din partea domnilor care doresc să o cunoască. Iată cum i se schimbă viața în anul ce urmează!

Mare atenție, domnilor! Bianca Rus nu are planuri de măritiș...nici la anul!

Chiar dacă arată impecabil și sunt mulți curtezani în jurul său, cântăreața ne-a dezvăluit că nu își dorește să se recăsătorească anul viitor, asta pentru că prioritatea ei numărul unul este cariera. 

După un divorț scandalos, în 2018, de către afaceristul Antonio Luigi Gottschling (33 de ani), iată că diva nu își mai dorește, momentan, să audă de căsătorie. Contactată de Click!, blondina ne-a dezvăluit cu ce speranțe în suflet intră în anul ce vine.

„Îmi doresc de la anul care urmează să vină numai cu lucruri bune. De exemplu, să am mai mulți bani, mai mult spor să fac lucruri și să călătoresc peste tot în Europa și nu doar. De exemplu, la anul sper să ajung în Iordania. Nu îmi doresc să mă recăsătoresc în 2023. Nu este în planul meu. Sunt bine așa cum sunt. Cariera și evoluția mea sunt pe primele locuri, așa că nu vreau să mă abat de la ele.”, a spus Bianca Rus, pentru Click!.

Bianca Rus, bubulina - gospodina

Vedeta se simte cel mai bine alături de cei dragi! Prin urmare, sărbătorile de iarnă Bianca Rus a ales să le petreacă alături de familie la Satu Mare, alături de părinți și rude.

„Crăciunul l-am petrecut împreună cu familia. A fost foarte frumos, pentru că aici încă se mai păstrează tradițiilor, nu cum este la București. Zilele trecute am primit colindători și a fost foarte frumos. Astăzi voi pleca și eu la colindat, pe la rude, pentru că mi-a mai trecut răceala și sunt mai bine. Pe lângă atmosfera frumoasă am pregătit cu mama tot felul de bunătăți..

Am gătit de Crăciun de toate: am avut sarmale pe masă, ciorbă de perișoare, salată de boeuf, salată de ciuperci, dulciuri...de toate! Nu ne-a lipsit chiar nimic! Alături de mine am mai avut mai mulți prieteni dar și pe fratele meu. Am fost foarte mulți, a fost o atmosferă frumoasă aici, acasă.”, a conchis pentru Click! Bianca Rus.

Bianca Rus nu are noroc în dragoste?

În 2018, după o relație de un an de iubire, Bianca Rus s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Antonio Luigi Gottschling. Însă, la doar câteva luni după căsătorie, cei doi au divorțat cu scandal. Tânărul afacerist o acuza că l-a “tocat” de bani, iar Bianca spunea despre bărbatul cu care credea că o să petreacă tot restul vieții că a fost agresiv cu ea.

După separarea de afacerist, Bianca Rus a mai fost implicată în mai multe relații amoroase printre care și cu Ștefan Farrell, un designer de modă, de care s-a despărțit după doar câteva săptămâni de iubire.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!