Bianca Rus împlinește astăzi 36 de ani! Uite ce cadou își mai dorește vedeta: „Vreau să am...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Petrecere mare astăzi pentru Bianca Rus! Vedeta împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani și este mai fericită ca niciodată. Artista de muzică de petrecere a declarat pentru Click! faptul că, financiar, nu îi mai lipsește nimic...ci doar își dorește să aibă continuitate în lucrurile pe care le are până în prezent obținute până la aceasta vârstă...nimic mai mult.

Bianca Rus este o burlăciță sexy și frumoasă! Conștientă de faptul că arată foarte bine, bruneta nu ezită să poarte ținute foarte provocatoare, care să îi scoată în evidență trupul de felină. 

„Astăzi este ziua mea de naștere și sunt foarte fericită că am pe cei dragi lângă mine, mai precis familia mea. Îmi doresc de la acest an care a venit să am continuitate la lucrurile pe care le-am avut până acum. În vacanță în Dubai am fost, deci am făcut-o și pe asta, acum sunt la părinții mei care au casă de un milion de euro ce are și piscină. Plus că am și o mașină de lux cu tot cu șofer conștiincios. Deci, nu îmi lipsește nimic ci totul vreau să meargă cum a mers până acum”, a declarat Bianca Rus pentru Click!

Click! spune

Bianca Rus a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune, la vârsta de 16 ani. Bomba sexy a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: Lumina. De asemenea, vedeta a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” și nu numai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net