Sacrificiile pe care le face Bianca Rus după intervenția la stomac: „Mănânc...”

#Exclusiv Click!

Bianca Rus (35 de ani) arată fenomenal după operația de micșorare a stomacului! Vedeta a slăbit mai bine de 70 de kilograme, iar acum este foarte atentă la alimentație, pentru a se menține mereu în formă. Contactată de Click!, artista de muzică de petrecere, ne-a dezvăluit cum arată mesele sale culinare.

De când și-a micșorat stomacul, la începutul anului 2018, Bianca Rus este foarte atentă la alimentație. Asta pentru a nu se îngrășa iar la loc.

„După intervenția pe care am avut-o, acum mănânc sănătos. Pot zice că mănânc puțin...ca o păsărică. Mănânc mereu ce îmi place, dar din fiecare aliment câte o mușcătură, două, atât, nimic mai mult. Aș putea să zic că mănânc a patra parte dintr-un mic. Cam așa arată mesele mele de zi cu zi. Nu am avut niciodată restricții alimentare, mănânc și prăjituri, câte o linguriță – două, dacă îmi este poftă, atât. În prezent am 56 de kilograme și sunt mulțumită de felul în care arăt. Mie îmi place să și gătesc, gătesc acasă, fac tot felul de mâncăruri, dar le pregătesc pentru familia mea. De obicei eu nu prea mănânc”, a declarat Bianca Rus pentru Click!

Bianca Rus, eșec emoțional

Cântăreața de muzică de petrecere este frumoasă, însă se pare că are ghinion mare în dragoste. Asta pentru că vedeta a divorțat cu scandal, la finalul anului 2018, de afaceristul Antonio Luigi Gottschling (35 de ani), alias Giani, la doar câteva săptămâni de la oficializarea relației. Cei doi și-au adus acuzații grave, în acea perioadă, în spațiul public, unul la adresa altuia. Artista spunea despre tânărul milionar că ar fi fost agresiv cu ea și ar fi consumat băuturi alcoolice. În replică, pe atunci, nici Giani nu s-a lăsat mai prejos și a spus despre Bianca că i-ar fi tocat toți bani.

Ei bine, după tot acest scandal nici Bianca, dar nici Giani nu și-au refăcut viețile personale.

„Momentan sunt bine așa cum sunt! Mă preocup mai mult de cariera mea, am evenimente pe care le onorez cu prezența mea și cam atât”, a conchis pentru Click!, Bianca Rus.

Click! spune

Bianca Rus a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune la vârsta de 16 ani. Bomba sexy a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: Lumina. De asemenea, vedeta a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” și nu doar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net