Fostul soț al Biancăi Rus pune pe „hold” o viitoare relație serioasă. De ce nu vrea să se mai căsătorească

Bianca Rus (35 de ani) și Antonio Luigi Gottschling (35 de ani) alias Giani, după cum îl cunosc prietenii, au divorțat cu scandal, în 2018, la doar o lună de la căsătorie. După separarea oficială, atât artista cât și fostul partener de viață al cântăreței, au ajuns la concluzia că le stă mult mai bine singuri decât în compania unei alte persoane. Contactat de Click!, afaceristul ne-a mărturisit că nu se gândește, în viitorul apropiat, să își refacă viața personală, deoarece nu vrea să se lege la cap momentan.

Fostul soț al Biancăi Rus duce o viață liniștită, fără griji! Afaceristul este în una dintre cele mai bune perioade din viața sa, deoarece vrea să mai copilărească puțin după mariajul eșuat, după cum chiar el ne-a mărturisit. Se pare că divorțul scandalos, urmat de ploaia de acuzații care a fost între cei doi l-au afectat destul de tare încât să nu își mai dorească să se lege la cap.

Citește și - Cum a țepuit-o Bianca Rus pe Sânziana Buruiană?: «Voia condiții VIP și pentru cățel»

„Cred în continuare în căsătorie, normal, dar încă mai copilăresc. Sunt bine așa cum sunt. Nici nu am de gând să mă leg la cap dacă nu mă doare. Este mai bine fără obligații. Am și afacerile pe cap. Nu îmi doresc să vorbesc despre ce business-uri, am pot să zic că am o firmă de utilaje și mai nou mi-am deschis și un restaurant în București, care sper să meargă bine pe viitor. Am mai multe afaceri deschise, dar nu îmi doresc să vorbesc despre lucrul acesta. În timpul liber merg la sală, ies cu băieții, sunt bine, nu mă doare capul”, a declarat Giani pentru Click!

Divorț cu “cântec”

Nimeni nu se aștepta ca Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling alias Giani să divorțeze după doar o lună de mariaj. Vedeta atunci îl acuza pe afacerist de faptul că este bun prieten cu paharul, dar și de faptul că ar fi fost violent cu ea, motiv pentru care a fost nevoită să ceară un ordin de protecție. 

De partea cealaltă, nici Giani nu s-a lăsat mai prejos și o ataca pe femeia cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții, susținând faptul că i-a tocat toți banii.

„Din punct de vedere psihic, n-am cum să stau în familia aia. După ce am venit din luna de miere petrecută în Dubai, fratele Biancăi m-a strâns de gât, în timp ce aveam cu ea o discuţie în contradictoriu. După căsătorie, ea mă punea să-i schimb mobila de bucătărie. Numai eu munceam, ea doar îmi toca banii. Eram bun doar să investesc în casa ei”, afirma, în 2018, Giani pentru Click!

Click! spune

Bianca Rus a devenit cunoscută după ce și-a început cariera în televiziune la vârsta de 16 ani. Bomba sexy a participat la emisiuni precum „Atenție, se cântă”, moderată de Horia Moculescu, cu propria creație: Lumina.

De asemenea, vedeta a absolvit, în trecut, cursurile de modelling Costin Mărculescu și a avut, până în prezent, apariții pe sticlă în diverse emisiuni de divertisment cum ar fi „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, „Teo Show” și nu doar.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net