Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a slăbit 70 de kilograme. Ce probleme de sănătate a avut din cauza asta

Bianca Rus s-a transformat total în ultimii ani, după ce a slăbit aproximativ 70 de kilograme. Acum este de nerecunoscut, dar a avut parte și de probleme de sănătate destul de grave din această cauză. A ajuns să aibă o greutate prea mică pentru vârsta și înălțimea ei, iar momentul în care s-a dus în cealaltă extremă a trimis-o, în cele din urmă, pe mâna medicilor.

Artista și-a dorit o transformare radicală, așa că a decis să facă o operație de micșorare a stomacului, în anul 2018. Rezultatele au început să apară destul de rapid, iar curând s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Însă, Bianca Rus a început la un moment dat să fie chiar mult prea slabă pentru cât ar fi recomandat în cazul ei, iar asta i-a dat mari bătăi de cap.

Citește și: Bianca Rus poartă o furtună în suflet! Drama prin care trece artista

Cum a slăbit Bianca Rus 70 kilograme și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

Cântăreața a apelat la o operație de micșorare a stomacului ca să ajungă la greutatea dorită. Însă, a urmat o perioadă de chin după ce Bianca Rus a slăbit exagerat de mult. Și-a pierdut pofta de mâncare și ajunsese să apeleze la perfuzii în mod constant.

Ajunsese la o greutate de 50 de kilograme, care era prea mică pentru înălțimea ei. Situația era atât de gravă, încât medicii au informat-o că este subponderală și i-au cerut să înceapă urgent o dietă de îngrășare. De asemenea, programul ei haotic i-a provocat atunci și o anemie severă.

“Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus în 2021, în exclusivitate pentru Click.ro.

Uite și: Teo Trandafir a răbufnit în direct! Bianca Rus a jignit-o, iar prezentatoarea i-a răspuns pe măsură

Cu cine se iubește Bianca Rus astăzi 

Spera ca anul acesta să îl găsească pe bărbatul vieții ei, în timpul vacanței din Grecia. Din păcate, Bianca Rus a dezvăluit recent că este tot o femeie singură.

„Fac de la foarte bine în sus. Ultima dată când am vorbit cu voi, eram pe punctul de a pleca să mă îndrăgostesc de cineva și sunt singură. Nu am reușit. Sunt la o vârstă critică, la care nu știu dacă o să mă mai îndrăgostesc vreodată de cineva. Pretențiile cresc, odată cu trecerea timpului, pentru că așa am fost obișnuită. Dacă acasă avem candelabre mari, am nevoie de candelabre mari. Dacă îmi dai marea, vreau oceanul”, a declarat Bia Rus pentru wowbiz.ro

Atunci când va fi momentul potrivit pentru o nouă relație, deja știe ce criterii trebuie neapărat să respecte iubitul ei.

„Vreau să fie bogat. Să vină ăla bogatul la mine și poate o să mă îndrăgostesc încă o dată”, a mai mărturisit Bianca Rus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net