Bianca Rus poartă o furtună în suflet! Drama prin care trece artista

Ultima actualizare:

Bianca Rus încă se reface după ce, la sfârșitul lunii ianuarie, a pierdut o persoană dragă sufletului ei, pe bunica sa pe nume Cornelia. Atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu bunica ei, artista a postat un mesaj în care spunea că bunica ei i-a promis că o va aștepta acasă de Paște, însă, din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil.

Bianca Rus trece printr-o dramă
Bianca Rus trece printr-o dramă

„Buni a mea, vin de la 700 km ca să te conducem pe ultimul drum. Mi-ai promis că de Paști mă aștepți acasă, dar nu va mai fi posibil.”, a scris Bianca Rus pe pagina sa de Instagram, la momentul respectiv.

Cum se simte acum Bianca Rus, dacă a reușit să depășească cât de cât momentul trist din viața ei, artista a declarat pentru Click! că este încă în suferință.

„Luna iubirii pentru mine și pentru familia mea a fost cu probleme, am pierdut o persoană dragă, pe bunica mea, pe care am iubit-o foarte mult. Nu pot să spun încă că am trecut peste, tot mai există acel gram de suferință. Mă concentrez să îmi revin, prin activitățile mele profesionale muzicale, dar, după cum am spus, nu mi-am revenit de tot. Îmi simt bunica foarte prezentă în viața mea, o simt foarte aproape și îmi este foarte dor de ea!”, a declarat, pentru Click!, Bianca Rus.

„Am avut familia alături de mine, familia mea, care este compusă din 50 de persoane, mi-au fost alături cu toții și le mulțumesc foarte mult.”, a mai adăugat Bianca Rus, atunci când a fost întrebată cine a ajutat-o și susținut-o să treacă mai ușor peste moartea bunicii.

Cum își păstrează Bianca Rusu silueta trasă prin inel!

Bianca Rus are acum o imagine de invidiat. A slăbit enorm și mănâncă extrem de organizat. „Îmi păstrez silueta pentru că mănânc sănătos, organizat, cu 3 mese pe zi, la ore fixe și evident, fac sport. Mănânc absolut orice, nu mă abțin de la absolut nimic, dar în cantități foarte mici.

Cât despre investițiile estetice, acestea sunt un plus de volum, corectarea buzelor…Anul acesta îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă și să îmi deschid toate ușile care până acum au fost închise.”, a mai spus Bianca Rus, care este foarte mândră de silueta ei pe care și-o etalează în colecția de haine care îi poartă numele.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net