Heidi Klum, regina transformărilor de Halloween! Leni, fiica ei, a venit aproape goală la petrecere

Heidi Klum (50 de ani) are deja 22 de ani de când organizează faimoasa ei petrecere de Halloween, în orașul New York, din SUA. Și de această dată, modelul de origine germană a reușit să șocheze pe toată lumea cu transformarea ei incredibilă. Marți seară, vedeta s-a deghizat într-un păun uriaș, a cărui coadă a fost formată de alte zece persoane, costumate și ele.

Heidi Klum a fost un păun uriaș, de Halloween 2023
Heidi Klum a fost un păun uriaș, a cărui coadă a fost formată din 10 acrobați (Foto: GettyImages)

Soțul lui Heidi Klum s-a costumat într-un ou uriaș

Heidi Klum a mărturisit că i-a luat 6 ore pentru a se costuma într-un păun. Pe lângă asta, ea a apelat la ajutorul a 10 acrobați profesioniști de la Cirque de Soleil, care au format penele din coada ei. „M-am gândit că ar fi distractiv să fac un costum cu o grămadă de persoane, așa că mi-a venit ideea unui păun. Am vrut să implic 10 oameni și toți să formăm un întreg uimitor.”, a spus modelul, care are o avere de 160 de milioane de dolari, pentru publicația Page Six.

Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz (foto Instagram)
Heidi Klum și soțul ei, Tom Kaulitz (foto Instagram)

Tom Kaulitz (34 de ani), soțul lui Heidi, a făcut și el furori pe covorul roșu al evenimentului organizat de model, după ce a apărut lângă ea costumat într-un ou uriaș de păun. Cei doi își coordonează mereu costumele și stârnesc râsul tuturor, la toate petrecerile de Halloween. „Nu este ușor să găsești ceva care să se potrivească, dar acum a fost ușor. Am avut păunul, deci normal că trebuia să fie și un ou mare lângă el!”, a declarat rockerul de la Tokio Hotel, pentru sursa citată mai sus.

Cum s-au îmbrăcat vedetele, la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum

Leni Klum a reprezentat un tort de căpșune (foto: Instagram)
Leni Klum a reprezentat un tort de căpșune (foto: Instagram)

Leni Klum (19 ani), fiica lui Heidi, a întors toate privirile la petrecerea mamei sale. Ea a venit îmbrăcată într-o lenjerie intimă dantelată, de culoare roz pal, și o perucă fuchsia. Se pare că a reprezentat un tort de căpșune, deși oamenilor le-a fost greu inițial să își dea seama ce reprezintă costumația sumară a tinerei.

Becky G a fost  „Mireasa moartă” (Foto: GettyImages)
Becky G a fost „Mireasa moartă” (Foto: GettyImages)

Becky G (26 de ani) a fost și ea prezentă la petrecerea organizată de Heidi Klum. Ea s-a costumat în „Mireasa moartă” („Corpse Bride”), din celebrul film cu același nume al lui Tim Burton. La fel ca personajul animat, Becky G și-a vopsit pielea într-o nuanță de bleu și a purtat o perucă albastră. Vedeta a optat pentru o ținută de mireasă atipică, formată dintr-o lenjerie intimă albă.  

Bill Kaulitz s-a transformat în unicorn (Foto: GettyImages)
Bill Kaulitz s-a transformat în unicorn (Foto: GettyImages)

Bill Kaulitz (34 de ani), cumnatul lui Heidi Klum și fratele geamăn al lui Tom Kaulitz, a stârnit hohote de râs, atunci când a pășit pe covorul roșu costumat precum un unicorn. Muzicianul a purtat o mască extrem de colorată, pantaloni de blană de culoare alb și roz, iar în picioare a avut o pereche de încălțări strălucitoare, în formă de copite de cal.

Anok Yay s-a deghizat în Akasha, „Regina Damnaților” (Foto: GettyImages)
Anok Yay s-a deghizat în Akasha, „Regina Damnaților” (Foto: GettyImages)

Anok Yai (25 de ani) s-a deghizat în Akasha, „Regina Damnaților”, din filmul horror cu același nume din lansat în 2002. Modelul a purtat lentile de contact albastre și o perucă lungă, pentru a da viață personajului. Costumul ei a fost format dintr-un sutien de plastic lipit pe sâni, de culoare albastru, o fustă din voal negru și mâneci asortate, iar pe cap a purtat o coroană metalică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net