Divele sexy au luat cu asalt Parisul! Iată cele mai provocatoare ținute de la Săptămâna Modei

Săptămâna Modei Haute Couture din Paris, care se desfășoară în perioada 3-6 iulie, a adunat cele mai sexy dive, pe străzile capitalei franceze. Supermodele, actrițe, cântărețe au fost prezente la cel mai așteptat eveniment de modă al verii și s-au întrecut în ținute sumare și provocatoare.

Heidi Klum, într-o rochie neagră cu albastru, la Săptămâna Modei de la Paris
Heidi Klum a fost o apariție super sexy (Foto: GETTYIMAGES)

Heidi Klum (50 de ani) nu putea lipsi de la acest eveniment! Manechinul de origine germană a întors toate privirile la prezentarea de modă toamnă/iarnă 2023-2024, de la Jean Paul Gaultier, unde a purtat o rochie extrem de sexy, semnată de celebrul designer francez. Ținuta asimetrică, în culorile albastru și negru, i-a evidențiat bustul generos și picioarele lungi și tonifiate. Heidi a ales un machiaj de seară de tip smokey-eye, iar părul și l-a lăsat să cadă natural, pe umeri.

Vedetele care și-au „uitat” sutienul acasă

Florence Pugh, într-o rochie transparentă de la Valentino
Florence Pugh, cu sânii la vedere (Foto: GettyImages)

Florence Pugh (27 de ani) este una dintre actrițele lipsite de inhibiții, de la Hollywood. Tânăra, care recent s-a ras în cap, a optat pentru o rochie de culoare lila, la prezentarea de modă Valentino, de la Săptămâna Modei Haute Couture din Paris. Starul din „Midsommar” a ales să nu poarte sutien la ținuta extrem de transparentă, realizată complet din mătase.

Christine Quinn într-o rochie transparentă, la Săptămâna Modei de la Paris
Christine Quinn a ales să poarte o ținută transparentă (Foto: GETTYIMAGES)

Christine Quinn (34 de ani) a venit și ea mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, la prezentarea Georges Hobeika. Actrița a întors toate capetele pe covorul roșu, într-o rochie ombre, foarte transparentă cu vedere la sânii goi. Pentru că ținuta avea cristale aplicate, vedeta a decis să nu o încarce cu bijuterii, așa că a purtat doar o pereche de lenjerie intimă de culoare bej, sandale Jimmy Choo și o poșetă mică, mov.

Latto, într-o rochie mov de la Iris Van Herpen
Latto a strălucit într-o ținută de la Iris Van Herpen (Foto: Profimedia)

Latto (24 de ani) a făcut senzație într-o rochie tip fluture, de culoare mov, care i-a scos în evidență formele voluptoase. Artista americană a fost prezentă la lansarea noii colecții Iris van Herpen, ținuta sa fiind semnată chiar de casa de modă olandeză. Latto nu a purtat sutien și nici lenjerie intimă, pe dedesubtul rochiei superbe.

Alessandra Ambrosio, îmbrăcată într-o rochie maro, la Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris
Alessandra Ambrosio, într-o rochie Jean Paul Gaultier (Foto: GETTYIMAGES)

Alessandra Ambrosio (42 de ani) și-a etalat silueta perfectă, într-o rochie brodată de culoare maro, semnată de Jean Paul Gaultier. Supermodelul brazilian și-a lăsat părul desfăcut și a optat pentru un machiaj natural, care i-a scos în evidență trăsăturile. Șatena a venit și ea fără sutien, desigur, spre deliciul fotoreporterilor prezenți, care au fotografiat-o din toate unghiurile posibile.

Divele care au venit la costum

Sabina Jakubowicz, într-un costum Elie Saab
Sabina Jakubowicz a optat pentru un costum de la Elie Saab (Foto: GETTYIMAGES)

Sabina Jakubowicz a fost una dintre puținele dive care au ales să nu poarte rochii la prestigiosul eveniment francez. Manechinul de origine poloneză a optat pentru un costum negru și strălucitor, semnat de casa de modă Elie Saab, care i-a lăsat la vedere sutienul și chiloții tanga. Superba brunetă și-a etalat cu mândrie pătrățelele de pe abdomen și bustul generos.

Nathalie Emmanuel, într-un outfit Giorgio Armani (Foto: Profimedia)
Nathalie Emmanuel, într-un outfit Giorgio Armani (Foto: Profimedia)

Nathalie Emmanuel (34 de ani) i-a lăsat pe toți mască, la prezentarea Giorgio Armani, din Paris. Actrița britanică a ales să poarte un costum de culoare alb și un sutien transparent, care nu a acoperit mare lucru. Vedeta a optat și pentru o pereche de pantofi cu bot ascuțit, o poșetă de tip clutch aurie și ochelari de soare asortați.

Cea mai bizară apariție

Rapperul Tommy Cash a șocat pe toată lumea (Foto: Profimedia)
Rapperul Tommy Cash a șocat pe toată lumea (Foto: Profimedia)

Rapperul Tommy Cash (31 de ani) i-a lăsat pe toți muți cu apariția sa cel puțin neobișnuită! Artistul eston a venit la prezentarea Jean Paul Gaultier într-un costum neobișnuit, realizat din cauciuc, care imită pielea umană. Pe dedesubt, el a purtat o cămașă clasică de culoare albă și o cravată neagră. De la depărtare, toți au crezut că Tommy este gol-pușcă, însă s-au liniștit când s-a apropiat de fotografi și s-a văzut costumul neobișnuit al cântărețului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net