Vedetele s-au întrecut, în ținute strălucitoare, la Gala Elle New Media Awards

#Exclusiv Click!

Luni seară, într-un decor de poveste,  într-un club select din Capitală, în aer liber, a avut loc o nouă întâlnire a vedetelor și influencerilor la Gala Elle New Media Awards 2023, organizată de revista Elle. Acest eveniment a fost prilej pentru divele de la noi să își etaleze ținutele de infarct, dar și cele mai strălucitoare și scumpe accesorii.

Înghesuială mare, luni seară, într-o locație de fițe din București, unde divele au venit să-și etaleze ținutele cu paiete și sclipici și pantofii cu toc, deși era un garden party, sau să-și arate noile accesorii.

Bianca Drăgușanu, diva supremă la petrecerea Elle

Mai multe personaje vânate de paparazzi au ținut să fie prezente, după luni bune în care n-au mai apărut în peisaj, precum Brigitte Pastramă, care a fost plecată în Dubai, și a afișat o silueta trasă prin inel, Vica Blochina care a fost și ea concurentă la „Survivor” în Republica Dominicană și a stat plecată, la fel și Maria Constantin, dar și Bianca Drăgușanu care a atras toate privirile. Vedetă acum la Kanal D 2, unde prezintă „Detectorul de minciuni”, Drăgușanu nu a mai fost văzută la party-uri mondene, fiind ocupată cu munca la televiziune, cu rochiile de mireasă sau cu creșterea copilului, dar și cu vacanțele selecte în care obișnuiește să meargă des cu iubitul sau prietenii. Bianca a fost o adevărată divă aseară, îmbrăcată într-o rochie de paiete argintii, bineînțeles cu crăpătură pe un picior și cu bronzul bine „pus" la vedere. A făcut senzație!

Ne-a mai atras atenția Xonia, într-o rochie albastră, strălucitoare, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți. Am văzut-o și pe Denise Rifai, care nu a pus nimănui cele 40 de întrebări ale sale, însă a arătat superb, într-o rochie neagră și cu o tunsoare nouă. 

Natalia Mateuț a lăsat sutienul acasă

Natalia Mateuț a venit alături de Cătălin Cazacu, colegi la Antena Stars, sexy prezentatoarea TV optând pentru o rochie mulată în culoarea sezonului, la care nu a purtat sutien.

Și Raluca Bădulescu a atras toate privirile datorită ținutei sale, la care a asortat o pereche de ochelari de soare (deși era seară) și o coafură extravagantă, o perucă care a fost vedeta serii. Iar Sensy, ex-„Bravo, ai stil”, și-a scos burtica de graviduță în lume, fiind șocată să vadă că nu era singura însărcinată de la party.  

Anamaria Barnoschi a fost și ea prezentă la Elle, cu părul strâns în coc și o rochie bleo, lungă, cu spatele gol, iar designerul Clara Rotescu a purtat o ținută verde și a fost cu ochii pe vestimentațiile vedetelor. DJ Harra s-a simțit de minune într-o rochie roșie, care a pus-o în evidență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net