„Cel mai scump din lume”: cât costă un antrenament cu Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a fost descris drept „cel mai scump individ din lume”, în contextul în care publicația pariziană Tennis Legend a analizat cât costă o ședință de antrenament privat cu francezul care a pregătit-o pe Simona Halep.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au colaborat în repetate rânduri (FOTO: Getty Images)
Simona Halep și Patrick Mouratoglou au colaborat în repetate rânduri (FOTO: Getty Images)

Potrivit sursei citate, o oră de pregătire cu Patrick Mouratoglou în Miami sau Bahamas ajunge la 7.500 de dolari - rat fiind că, între 26 octombrie și 15 noiembrie, antrenorul organizează „Patrick's World Tour”, un tur în cadrul căruia cei interesați pot lua lecții direct de la fostul antrenor al Simonei Halep. Francezul are programate trei opriri: în Miami (26-28 octombrie), Bahamas (1-3 noiembrie) și Los Angeles (13-15 noiembrie). În toate aceste perioade, pune la dispoziția fanilor sesiuni de antrenament private sau de grup, o astfel de ședință durând o oră și jumătate, dintre care o oră de antrenament propriu-zis și jumătate de conversație privată. 

Tarife mai mici pentru ședințele de grup

„Experimentați o sesiune privată cu Patrick pentru o evaluare exclusivă și primiți îndrumări personalizate pentru jocul vostru”, este îndemnul de pe site-ul antrenorului.
Comparativ, ședințele de grup sunt relativ mai accesibile: 3.500 de dolari de persoană pentru o sesiune în doi și 1.800 de dolari de persoană, atunci când se lucrează simultan cu până la patru oameni, ambele sesiuni de grup durând o oră.
Între timp, intervalele s-au acoperit cu repeziciune, iar Patrick Mouratoglou mai are disponibile bilete doar pentru opririle din Miami și Bahamas, cele trei zile din Los Angeles fiind complet ocupate.
În paralel, fosta „elevă” a lui Patrick Mouratoglou, Simona Halep, se luptă cu sentința sa de excluderea de patru ani din tenis, după ce românca a fost testată pozitiv la roxadustat, pe când făcea echipă cu francezul, la îndemnul cuiva din staff-ul lui luând un supliment, suspectat ulterior a fi contaminat. Procesul de judecare a cazului Simonei Hale a durat un an și care a ținut-o, în tot acest timp, pe bară. Românca a avut parte de numeroase amânări ale termenelor de susținere a punctului ei de vedere și, între timp, sportiva din Constanța a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net