Alexia Eram a ajuns la spital din cauza Andreei Esca. Ce a pățit iubita lui Mario Fresh: „S-a făcut toată galbenă”

Alexia Eram (23 de ani) a avut de pătimit în copilărie din cauza sucului de morcov. Fiica Andreei Esca a ajuns într-o bună zi la spital, după ce brusc i s-a făcut toată pielea portocalie. Mama ei, Andreea Esca, a intrat în panică!

Invitate în cadrul emisiunii „Cu Inima la Vedere”, moderată de Amalia Enache, Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au făcut dezvăluiri picante din copilăria influencerinței, care a participat împreună cu fratele său, Aris, la America Express. 

Cele două au povestit un episod din copilăria Alexiei, atunci când aceasta a ajuns la spital, din cauza sucului de morcov, pe care-l consuma în cantități impresionante. 

Alexia a ajuns la spital: „S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare”

„Eu am mult mai multe amintiri cu bunica, decât cu voi. Până la 3 ani tot timpul făceam dansul acela cu Mamina la ea acasă, ne punea muzică

Și îmi amintesc că am băut prea mult suc de morcovi și m-am făcut portocalie la față”, și-a amintit Alexia Eram, în cadrul emisiunii Cu Inima la Vedere.

Andreea Esca a continuat povestea, recunoscând că ea a fost cea care și-a îndemnat fiica să consume sucul respectiv, considerat benefic pentru sănătate. 

Dacă acum cele două s-au amuzat copios aducându-și aminte toată tărășenia, la acea vreme vedeta Pro tv a intrat în panică și și-a dus imediat fiica la spital. 

 „Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce. Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă. 

M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că <<Da, tot timpul>> și aia era problema, că îi dădeam prea mult” , a completat Andrea Esca povestea fiicei sale. 

Alexia: „Când eram mică eram foarte lipicioasă”

Alexia a fost foarte entuziasmată atunci când pe lume a venit fratele său Aris Melkior, mai mic cu trei ani.

„Nu îmi amintesc cum a fost când s-a născut fratele meu, pentru că aveam trei ani și eram prea mică, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericită. Am și prima poză, cred că invitația de la botezul lui Aris este cu mine când îl țineam în brațe.

Deci, eu când eram mică, eram fix ca acum, adică sunt foarte, foarte, foarte lipicioasă și efectiv în toate pozele cu Aris eram lipită de el.

Am fost foarte fericită, dar eu de la 8 luni până la 3 ani am locuit alături de bunica mea, nu am locuit acasă. După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți.

Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua. Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația”, a povestit Alexia în podcastul Giuliei Anghelescu. 

Aris Melkior a fost colegul de echipă al Alexiei la „America Express”, iar cei doi frați au avut ceva divergențe și în competiția de la Antena 1. 

„Ne băteam când eram mici, dar cred că majoritatea relațiilor de frați este așa, dar când cineva din exterior se atacă la fratele sau sora ta, ești acolo să îl aperi.

Nu cred că există frați care sunt super zen și nu se ceartă niciodată. Relația devine mult mai frumoasă atunci când crești și îți dai seama că este singura persoană pe care te poți baza și cu ea poți să stai mult mai mult decât cu ceilalți”, a spus Aris Eram, fratele Alexiei, în același podcast. 

Echipa Alexia - Aris Melkior a pierdut la mustață trofeul America Express, în fața echipei formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net