Mesajul emoționant trimis de Alexia și Aris Eram, după ce Giulia și Vlad Huidu au părăsit „America Express”. Cine este adevăratul câștigător

Ultima actualizare:

Imediat după ce s-a difuzat momentul în care Giulia și Vlad Huidu, membri ai echipei de la America Express, au fost nevoiți să părăsească competiția Drumul Soarelui, Alexia și Aris Eram au împărtășit un mesaj emoționant în mediul online.

Alexia a plâns la plecarea Giuliei și a lui Vlad / foto: FB Antena 1
Alexia a plâns la plecarea Giuliei și a lui Vlad / foto: FB Antena 1

În această ultimă ediție înainte de Marea Finală a America Express, sezonul 6, tensiunea și emoțiile au fost palpabile, mai ales pentru ultimele trei echipe rămase în concurs, care s-au străduit să evite eliminarea.

Alexia și Aris Eram, cei mai afectați de plecarea Giuliei și a lui Vlad Huidu

Plecarea lui Giulia și a lui Vlad Huidu a fost un moment dificil pentru toți concurenții, în special pentru Alexia și Aris Eram. Ei au exprimat online cât de mult i-au apreciat pe cei doi, scriind:

„Când am plecat în America Express știam câte ceva despre Giulia și absolut nimic despre Vlad. Și au fost cea mai plăcută descoperire!

Ne-am îndrăgostit de ei foarte repede pentru că sunt doi oameni calzi, prietenoși, buni, puternici și competitivi... Le mulțumim și cu toată sinceritatea le spunem că, după așa un parcurs, meritau să câștige competiția!”.

Cine va fi câștigătorul America Express

Pe lângă emoția și prieteniile formate, competiția a fost și o luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Marea finală a sezonului 6 va fi difuzată pe Antena 1 și AntenaPLAY, iar conform unor zvonuri apărute în presă, Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele sezonului din 2023.

Această informație a fost confirmată de fostul jurnalist Dan Medișanu, care a menționat că a primit confirmarea de la o cunoștință din Buenos Aires, unde cele două au fost cazate.

„Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice”, a spus fostul jurnalist Dan Medișanu, pe pagina sa de Facebook.

„Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a mai povestit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net