Alexia Eram, gest emoționant pentru Andreea Esca. Ce cadou i-a făcut

#Exclusiv Click!

Alexia Eram (23 de ani) a fost prezentă azi dimineață le evenimentul organizat de celebra ei mamă, Andreea Esca (51 de ani), care a sărbătorit într-un mall cunoscut din Capitală, 30 de ediții de AList Magazine, revista pe care o patronează. Alexia a fost foarte matinală și i-a stat mereu alături mamei sale care se afla la pupitrul de DJ și mixa muzică alături de bloggerul Otravă.

La un moment dat, fiica Andreei Esca i-a oferit celebrei ei mame un trandafir roșu iar prezentatoarea Știrilor PROTV s-a emoționat și a luat-o părintește pe după gât. Noi am fost pe faza și am surprins momentul înduioșător!

"Am vrut să îi fac mamei  dimineața mai bună", ne-a spus Alexia atunci când am observat că i-a oferit mamei sale un trandafir.

Mama și fiica se înțeleg de minune și se vede că se simt bine una în preajma celeilalte. Au râs, au ascultat muzică și s-au distrat, Alexia Eram fiind încântată de veletățile de DJ ale mamei sale și recunoscătoare, de altfel, pentru că are așa părinți care i-au dat aripi și au ajutat-o să devină ceea ce este azi, un influncer de succes și un nume cunoscut în online și showbizz.

Alexia Eram și Andreea Esca se emoționează de fiecare dată când vorbesc una despre cealaltă.

"Am avut un eveniment cu mai multe femei din viața mea, care m-au ajutat și sunt speciale pentru mine și care mă inspiră și am avut un discurs pentru mama la care nu mă așteptăm să se emoționeze atât de tare!", spune fiica vedetei care și-a lăudat apoi părinții, semn că în familia lor este o înțelegere și o armonie perfectă.

"Sunt recunoscătoare pentru părinții mei, nu doar pentru mama, pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, pentru educația pe care mi-au dat-o, pentru felul în care m-au crescut, pentru felul în care m-au susținut mereu în tot ceea ce fac. Fără ei nu aș fi ajuns aici!", a mărturist Alexia care este și foarte încântată de relația cu fratele său, Aris, care s-a consolidat și mai mult în urma participării lor la America Express.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net