Alexia Eram, o iubită răsfățată. Cum a surprins-o Mario Fresh de Dragobete. FOTO

De Dragobete, românii sărbătoresc iubirea față de partenerii lor de viață. Excepție nu fac nici vedetele, care postează în social media fiecare cadou pe care îl fac persoanelor cu care sunt împreună. Unul dintre exemplele de astăzi este cuplul Alexia Eram și Mario Fresh, care celebrează iubirea în stil mare. 

Alexia Eram și Mario Fresh / foto: arhiva Click!
Alexia Eram și Mario Fresh / foto: arhiva Click!

Fiica Andreei Esca și-a luat prin surprindere fanii cu cele mai noi postări din social media. Cum a surprins-o Mario Fresh pe iubita ei, astăzi, 24 februarie. 

Cum au sărbătorit Alexia și Mario sărbătoarea iubirii 

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de 7 ani și în paralele se ocupă de activitățile lor profesionale. Au grijă totuși să nu piardă momente importante din relația lor, precum dățile în care se celebrează iubirea - 14 și 24 februarie. 

Mario Fresh dovedește ori de câte ori are ocazia că este un bărbat atent și își dovedește iubirea prin tot felul de gesturi. Recent, iubita acestuia a postat în social media un buchet de lalele primite de Dragobete. De asemenea, tânăra s-a postat într-o ținută formată din piese vestimentare pline de inimioare. 

Ce spune vedeta despre nuntă?

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de ani de zile, iar cei de acasă se tot întreabă: pe când nunta? Ei bine, fiica Andreei Esca a venit și cu un răspuns în acest sens: 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net