Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc iubirea în stil mare. Ce destinație de vacanță au ales pentru 14 februarie

Ziua Îndrăgostiților reprezintă pentru multe cupluri o oportunitate de a-și celebra iubirea. Cine în doi, mesaje romantice sau declarații de dragoste aprind deseori flacăra pasiunii. Vedetele nu se lasă nici ele mai prejos și aleg să sărbătorească în stil mare ziua de 14 februarie. Mario Fresh și Alexia Eram au plecat din România pentru câteva zile. Ce destinație romantică au ales cei doi?

Alexia Eram și Mario Fresh / foto: social media
Alexia Eram și Mario Fresh / foto: social media

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive și mai iubite cupluri tinere din showbiz-ul intern. Povestea lor de dragoste este invidiată de mulți, și admirată totodată, mai ales că ambii postează în social media imagini din locurile în care merg, reușind astfel că mențină vie conexiunea cu fanii. 

Spania, destinația ideală de Ziua Îndrăgostiților pentru Alexia și Mario 

Fiica Andreei Esca și faimosul cântăreț au decis să petreacă momente de neuitat, în doi, iar destinația ideală pentru ziua de 14 februarie a reprezentat-o: Barcelona. Pe contul de Instagram al Alexiei Eram observăm mai multe fotografii din scurta vacanță în care au mers împreună. 

Tânăra creatoare de conținut a postat imagini din timpul zborului cu avionul, urmând ca mai apoi să ia cina în oraș, într-un restaurant de fițe și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Alexia Eram: „Știu exact cum vreau să arate nunta”

În luna iulie a anului trecut, Alexia și Mario au celebrat 7 ani de relație, așa că întrebările referitoare la căsătorie se întețesc. Fiica Andreei Esca a decis să elucideze „misterul”, făcând o serie de declarații despre marele eveniment pe care îl așteaptă multă lume: 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net