Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc iubirea în stil mare. Ce destinație de vacanță au ales pentru 14 februarie

Ziua Îndrăgostiților reprezintă pentru multe cupluri o oportunitate de a-și celebra iubirea. Cine în doi, mesaje romantice sau declarații de dragoste aprind deseori flacăra pasiunii. Vedetele nu se lasă nici ele mai prejos și aleg să sărbătorească în stil mare ziua de 14 februarie. Mario Fresh și Alexia Eram au plecat din România pentru câteva zile. Ce destinație romantică au ales cei doi?

Alexia Eram și Mario Fresh / foto: social media
Alexia Eram și Mario Fresh / foto: social media

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai longevive și mai iubite cupluri tinere din showbiz-ul intern. Povestea lor de dragoste este invidiată de mulți, și admirată totodată, mai ales că ambii postează în social media imagini din locurile în care merg, reușind astfel că mențină vie conexiunea cu fanii. 

Spania, destinația ideală de Ziua Îndrăgostiților pentru Alexia și Mario 

Fiica Andreei Esca și faimosul cântăreț au decis să petreacă momente de neuitat, în doi, iar destinația ideală pentru ziua de 14 februarie a reprezentat-o: Barcelona. Pe contul de Instagram al Alexiei Eram observăm mai multe fotografii din scurta vacanță în care au mers împreună. 

Tânăra creatoare de conținut a postat imagini din timpul zborului cu avionul, urmând ca mai apoi să ia cina în oraș, într-un restaurant de fițe și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Alexia Eram: „Știu exact cum vreau să arate nunta”

În luna iulie a anului trecut, Alexia și Mario au celebrat 7 ani de relație, așa că întrebările referitoare la căsătorie se întețesc. Fiica Andreei Esca a decis să elucideze „misterul”, făcând o serie de declarații despre marele eveniment pe care îl așteaptă multă lume: 

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt demult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând.

Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin.

Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a declarat Alexia Eram, în podcastul „Baddasmom”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net