Alexia Eram l-a dat uitării pe Mario Fresh. Fiica Andreei Esca ar avea un nou iubit, prieten cu artistul

23 octombrie 2024 8:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici bine nu s-a despărțit de Mario Fresh, căci Alexia Eram ar fi bifat o nouă cucerire, așa cum informează sursa CanCan.ro. Cine este presupusul iubit al Alexiei Eram. Andreea Esca și fiul său i-au dat unfollow contului de Instagram Mario Fresh. 

Publicația citată mai anunță faptul că lucrurile avansează cu pași rapizi între Alexia Eram și noul iubit. Andreea Esca le-ar fi dat binecuvântarea, iar cei doi îndrăgostiți deja dorm unul la celălalt. 

Alexia Eram și-a refăcut viața amoroasă?

Vreme de opt ani de zile, Mario Fresh și Alexia Eram au format unul dintre cele mai solide cupluri tinere din showbiz. Au trecut mereu peste certuri și probleme, însă despărțirea de acum este definitivă, mai ales că fiica Andreei Esca l-ar fi înlocuit deja pe cântăreț. 

Iubitul Alexiei este tânărul pe care paparazzi sursei amintite l-au văzut la mall în compania tinerei zilele trecute. Mai mult, tânărul este antreprenor și prieten cu Mario, fostul iubit al Alexiei. Aceasta i-ar fi dat pe mână și cheile mașinii ei, semn că are încredere mare în acesta. 

De când ar fi împreună Alexia și noul iubit 

Diverse surse au declarat pentru publicația amintită faptul că Alexia și tânărul care are un business cu haine sport se cunosc de ceva timp și chiar ar fi existat ceva între ei încă de dinainte de separarea de cântăreț.

Mai mult decât atât, după ce au apărut zvonuri conform cărora Alexia Eram și noul iubit ar fi plecat împreună din club acum câteva zile, acum se vorbește că ar dormi unul la celălalt. 

Andreea Esca l-a „șters” complet pe fostul ginere 

Andreea Esca pare să le fi dat binecuvântarea fiicei sale și iubitului său. La o simplă căutare pe Instagram, aflăm că știrista de la PRO TV i-a dat unfollow lui Mario Fresh, și follow noului iubit al Alexiei. 

De asemenea, vedeta nu mai face parte nici din urmăritorii de pe Instagram ai lui Mario Fresh, și nici fiul său, Aris Eram. 

Mai multe