Care este motivul din cauza căruia Mario Fresh s-a despărțit de Alexia Eram. „Următoarea iubită va fi mai...”

Ultima actualizare:

După opt ani de relație, despărțirea dintre Mario Fresh și Alexia Eram a surprins multă lume, însă artistul a lăsat recent să se înțeleagă motivele care au dus la această ruptură. Mario a postat un mesaj pe social media care pare să dezvăluie că își dorește o viitoare parteneră fără defectele pe care le-a perceput la Alexia.

Mario Fresh și Alexia Eram. Foto: arhiva.
Mario Fresh și Alexia Eram. Foto: arhiva.

Mario Fresh dezvăluie motivele despărțirii de Alexia Eram

Chiar dacă nu a vorbit direct despre motivele separării, Mario Fresh a transmis printr-o postare pe Instagram detalii care pot fi interpretate ca o reflecție asupra relației lor. Fiica Andreei Esca, Alexia, a reacționat după despărțire printr-o scurtă escapadă la Paris și anunțul lansării unei afaceri în industria modei. Pe de altă parte, Mario pare să își exprime sentimentele și frustrarea printr-un mesaj subtil, lăsând impresia că încă suferă din cauza despărțirii.

Mesaj cu subînțeles: „Următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă”

Postarea artistului a fost un răspuns indirect la speculațiile din jurul despărțirii, lăsând să se înțeleagă că nu i-a fost ușor să treacă peste cei opt ani alături de Alexia. Versurile dintr-o melodie recent lansată de Mario par să indice o parte din motivele care au contribuit la separare.

Următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă, cu mai puțini foști, mai puțin supărăcioasă...”, scrie Mario în postarea sa, lăsând să se înțeleagă că tensiunile și frustrările din relație au fost parte din motivul despărțirii. Versurile continuă cu un mesaj plin de speranță pentru viitor, indicând că artistul își dorește o parteneră care să fie mai puțin complicată emoțional și să aibă o viață personală mai stabilă.

Despărțirea nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei

Chiar dacă Alexia pare să se concentreze pe noi proiecte personale, inclusiv lansarea unei afaceri în domeniul modei, Mario nu a ascuns faptul că despărțirea a fost dificilă. Postările sale reflectă durerea și nevoia de a-și găsi liniștea, dar și dorința de a merge mai departe cu o nouă viziune asupra vieții și relațiilor.

Mesajul artistului subliniază faptul că despărțirea a fost un proces dureros, dar unul din care ambele părți vor învăța lecții importante. Rămâne de văzut cum va evolua viața personală a celor doi, însă mesajele pline de subînțeles arată că niciunul nu a trecut încă complet peste această etapă a vieții lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton foto profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alin oprea medana larisa uta jpg
angela similea dan spataru mirabela dauer  jpg
02 sebastian stan rol donald trump foto page six jpg
cub radu stefan banica png
Dan Negru tractor agricol webp
Banner Gabriela Lucuțar
gigi becali facebook jpg
adelina pestritu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net