Câte clase și ce studii are Mario Fresh: „Oricum nu simțeam nevoia de o diplomă”

Ultima actualizare:

Mario Gălățeanu, cunoscut sub numele de scenă drept Mario Fresh, originar din Bacău, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a urmat o facultate. Este un cântăreț de succes și are o viață la care unii doar aspiră, dar pentru care a muncit de la o vârstă fragedă. 

Mario Fresh / foto: social media
Mario Fresh / foto: social media

Mario Fresh este fostul iubit al Alexiei Eram, deoarece în urmă cu puțin timp publicația cancan.ro anunța separarea acestora, după opt ani de relație. Totul s-ar fi întâmplat în mare secret și discreție, iar artistul a șters fotografiile cu fiica Andreei Esca de pe rețelele de socializare. 

Mario Fresh: „Nu am mai avut nevoie să merg la facultate” 

Cântărețul declara acum ceva vreme faptul că nu a urmat cursurile unei facultăți deoarece mereu s-a preocupat de cariera lui, iar agenda încărcată pe care o avea nu îi permitea să studieze. De asemenea, Mario a punctat faptul că nici nu a avut nevoie să meargă la o facultate, întrucât avea deja toate cunoștințele pe plan muzicaal. 

„Nu am făcut facultatea pentru că fix după ce am terminat cu BAC-ul am intrat în pâine, am intrat puternic în treabă. Am avut foarte multe concerte, foarte multe lucruri de rezolvat cu muzica și nu am mai avut nevoie să merg la facultate să învăț ceea ce știam deja”, a explicat el în cadrul unei emisiuni online. 

Ce meserie ar fi ales dacă nu avea talentul muzical 

Tânărul a dorit să puncteze faptul că nu a avut nevoie de o diplomă, deoarece lucrurile pe plan profesional erau avansate. Totuși, dacă nu ar fi fost cântăreț, fostul iubit al Alexiei Eram s-ar fi orientat către o meserie care avea legătură cu mașinile: pilot de mașini. 

„Oricum nu simțeam nevoia de o diplomă pentru că în muzică și mai ales în situația mea de atunci, eu deja lucram cu niște oameni de care eram sigur de ceea ce fac ei și de ceea ce fac eu și nu mai aveam nevoie să demonstrez cuiva că sunt bun și am demonstrat oricum până acum că sunt bun.

Nu cred că era vorba de facultate pentru că dacă nu era muzica, eram cu siguranță pilot de mașini, ori de raliu, ori de formulă, ori de drifturi, ceva făceam”, a mai spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
BeFunky collage (36) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net