Alexia Eram a împlinit 24 de ani! Ce a putut să îi transmită iubitul ei, Mario Fresh. Nimeni nu se aștepta: „De ceva timp...”

Ultima actualizare:

Alexia Eram este sărbătorita zilei! Fiica Andreei Esca împlinește astăzi, 31 august, 24 de ani, iar tânăra se distrează la maximum alături de cei dragi. Influencerița a primit zeci de mesaje cu urări care mai de care mai frumoase, însă cel mai special a fost de departe cel venit din partea iubitului său, Mario Fresh.

Surpriza lui Mario Fresh pentru Alexia Eram
Surpriza lui Mario Fresh pentru Alexia Eram

Alexia Eram a împlinit 24 de ani! 

După ce zilele trecute și-a sărbătorit mama, Alexia se bucură astăzi de ziua sa de naștere. Și nu oricum, ci înconjurată de toți oamenii dragi. Influencerița a decis să plece la mare, dar s-a întristat din cauza faptului că vreme este extrem de capricioasă pe litora. Totuși, nu a lăsat acest lucru să îi strice complet bucurie, iar seara trecută a paricipat la un super festival de muzică. Alexia s-a distrat din plin alături de fratele ei Aris și prietenii dragi. Bineînțeles, de lângă ea nu a lipsit nici iubitul său Mario Fresh, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste încă din adolesecență, mai exact, de 8 ani. Deși de-a lungul timpului, cei doi au mărturisit că au avut și ei momente dificile în cuplu, și chiar s-au și despărțit, iubirea i-a adus înapoi unul în brațele celuilalt și se pare că traversează o frumoasă perioadă în viața lor. Mario nu a ratat ocazia și și-a exprimat public iubirea și aprecierea față de Alexia într-o postare pe Instagram. Acesta a postat mai multe poze însoțite de un mesaj extrem de emoționant.

Hei! Vreau să vă spun că azi este ziua Alexiei. De ceva timp, un om principal în viața mea. O bază pe care mă bazez. Un model după care mă ghidez... Și... Un copil cu care mă distrez. Mulțumesc că ești! Ești tare!”, i-a transmis Mario pe rețelele de socializare.

Totodată, și fratele ei Aris și-a pregătit o surpriză dulce, iar în timp ce se afla pe plajă, tânăra a primit un buchet frumos de flori și un bol plin de îngheață, acompaniate desigur, de câteva băuturi fine. 

La mulți ani, Alexia! Îți reamintim că ești iubită!”, i-a spus Aris pe rețelele de socializare Alexiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net