Alexia Eram s-a afișat alături de un bărbat celebru, la Paris. Cum a reacționat Andreea Esca

6 octombrie 2024 7:54   Vedete românești

Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio după 8 ani de relație. În prezent, fiica Andreei Esca se află la Paris, acolo unde a avut parte de o întâlnire ce i-a lăsat muți de uimire pe fani. Cine este bărbatul celebru alături de care s-a fotografiat tânăra?

Alexia Eram s-a afișat alături de un actor celebru la Paris

După o relație de mai bine de 8 ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz au decis să o ia pe drumuri separate. S-au iubit încă de când erau copii, însă la final destinul i-a supus unei grele încercări. Se pare că pentru a se detașa de problemele amoroase, Alexia Eram a plecat la Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde s-a afișat alături de un star interanațional.

Pe conturile sale de socializare, fiica Andreei Esca a publicat o imagine care a surprins pe toată lumea. Aceasta s-a pozat alături de un actor cunoscut la nivel internațional, iar internauții au reacționat masiv la postarea ei. Toată lumea a fost uimită să o vadă pe fosta iubită a lui Mario Fresh la brațul actorului Lucien Laviscount, cunoscut în special pentru rolul lui „Alfie” din serialul Emily în Paris.

Chiar și Andreea Esca a comentat la fotografia influenceriței.

„Margot în Paris”, a comentat Andreea Esca la postarea fiicei sale, Margot fiind al doilea ei prenume.

„Cine e tipul de lângă Margot?”, a comentat Inna în spirit de glumă.

Mario Fresh a anunțat oficial despărțirea de Alexia Eram

Ieri, cântărețul a ținut să clarifice zvonurile legate de separarea sa de Alexia Eram, confirmând despărțirea și adăugând câteva lucruri emoționante.

„Salutare tuturor! Vreau să clarific zvonurile care au circulat în ultima vreme. Da, este adevărat că eu și Alexia Eram am decis de comun acord să ne despărțim. A fost o decizie dificilă pentru amândoi, dar am realizat că este cea mai bună pentru noi în acest moment.

Vreau să subliniez că nu există resentimente între noi, din contră, ne respectăm și ne dorim binele unul altuia. Relația noastră va rămâne una bazată pe respect și prietenie. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru că ați fost alături de noi pe acest drum. Apreciez foarte mult înțelegerea și discreția voastră în această perioadă”, a scris Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Mai multe