Prima reacție a Andreei Esca, după ce s-a aflat că Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus adio: „În familia noastră..”

Ultima actualizare:

După opt ani de relație intensă, Alexia Eram și Mario Fresh, cuplul emblematic al tinerei generații, au decis să se despartă. Deși nu există o confirmare oficială a despărțirii, indiciile sunt greu de ignorat: Mario Fresh a șters toate fotografiile cu Alexia de pe conturile sale de social media, iar Alexia, fiica celebrei Andreea Esca, a ales să călătorească la Paris. Această evoluție a stârnit reacții în rândul fanilor și prietenilor, iar prima voce care s-a făcut auzită a fost cea a Andreei Esca.

Prima reacție a Andreei Esca / Foto: arhiva.
Prima reacție a Andreei Esca / Foto: arhiva.

O poveste de dragoste începută în adolescență

Alexia și Mario au început să se cunoască în adolescență, întâlnindu-se pentru prima dată când Mario a fost invitat să cânte la ziua de naștere a Alexiei, care era o mare admiratoare a sa. Relația lor a evoluat treptat, iar după doi ani s-au reîntâlnit la studioul de muzică al lui Alex Velea, unde au realizat că între ei exista o legătură profundă. Cu toate acestea, acum cei doi au decis să urmeze căi separate, spre dezamăgirea fanilor lor.

Reacția Andreei Esca

Recent, Andreea Esca a postat un videoclip în care Alexia intervievează câțiva actori ai popularului serial Netflix, „Emily in Paris”. În descrierea postării, Andreea și-a exprimat mândria față de realizările fiicei sale și a făcut o aluzie subtilă la abilitatea de a depăși momentele dificile, menționând că întrebările Alexiei sunt „caracteristice familiei noastre”. Mesajul ei, deși aparent obișnuit, a fost interpretat de mulți ca un sprijin discret, dar ferm pentru Alexia, care traversează o perioadă de schimbare în viața personală.

Margo in Paris! Bravo @alexiaeram! Așa mândră! Tu conduci lumea! Și se pare că întrebările sunt specifice familiei”, a scris Andreea Esca pe Facebook, subliniind astfel legătura strânsă pe care o are cu fiica sa.

Despărțirea, o etapă inevitabilă?

De-a lungul relației, Alexia și Mario au trecut prin mai multe pauze, iar artistul a recunoscut anterior că aceste momente i-au oferit ocazia să se gândească asupra viitorului lor împreună. Într-un interviu, Mario Fresh declara că nu înțelege de ce unii își șterg amintirile de pe rețelele sociale după o despărțire, dar, ironic, el a ales să facă exact acest lucru.

Am avut și rupturi, dar nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm situația și să vedem ce avem de făcut. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, spunea Mario Fresh pentru Libertatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Simona Trască
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu prima aparitie in doi dupa zvonul ca divorteaza 1 jpg
Banner Emily Burghelea
Ryan O'Neal jpg
banner tractoriști png
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net