Andreea Esca a făcut Mannequin Challenge în redacția revistei pe care o conduce

13 decembrie 2016 13:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a acceptat Provocarea manechinului (Mannequin Challenge) cu vedetele de la Pro TV, Andreea Esca a participat din nou la acest joculeț, alături de echipa de la A List Magazine, revista de life-style pe care a înființat-o cu forțe proprii.

Provocarea manechinului a ajuns deja virală. Acest joculeț presupune ca participanții să stea nemișcați cât mai mult timp, în poziții cât mai incomode. Mannequin Challange e noua fiță de pe rețelele de socializare. Vedete, sportivi, dar și oameni de rând participă în acest joc care a stârnit mare vâlvă în toată lumea.

Andreea Esca a acceptat provocarea de două ori! Luna trecută, a participat la Mannequin Challenge alături de celelalte vedete ale Pro TV, iar acum s-a filmat în poziții inedite cu echipa de la A List Magazine, iar filmulețul a strâns mii de like-uri pe Facebook.

Provocarea nu a prins numai la noi în țară. Mai multe personalitiți importante de peste Ocean au acceptat să participe la Mannequin Challenge, printre care și Hillary Clinton sau Michelle Obama.

Mai multe