Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, și-a botezat fetița acasă!

18 decembrie 2021 11:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi mare pentru Andreea Popescu! Fosta dansatoare a Deliei a devenit mamă pentru a doua oară în luna octombrie și sâmbătă, 18 decembrie, își botează fetița. A ales să facă mare petrecere acasă și și-a transformat livingul penthouse-ului în sală de mese și de dans!

Andreea Popescu (37 de ani) s-a pregătit intens mai multe zile pentru botezul fiicei sale, Anastasia. Fosta dansatoare a Deliei a ales să facă pertecerea de botez acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Andreea, soțul ei, Rareș Cojoc, și cei doi copii s-au mutat recent într-un penthouse de vis, așa că că au transformat livingul în sală de eveniment.

Pentru asta au angajat o firmă de organizare de evenimente, care a muncit intens pentru a amenaja totul ca la carte. În ultimele zile, s-au făcut amenajări, iar în cursul zile de ieri au venit mesele, ornamentele, vesela și trusoul micuței, totul fiind pregătit pentru ziua cea mare. Andreea a chemat dis-de-dimineață macheuza acasă să o aranjeze pentru eveniment. După slujba de creștinare a micuței Anastasia, toți invitații s-au îndreptat spre penthouse-ul amenajat pentru petrecere.

S-au mutat într-un penthouse de vis!

Andreea Popescu împreună cu soțul ei, Rareș Cojoc, și-au achiziționat un penthouse de vis, acolo unde s-au și mutat în urmă cu doar două săptămâni. Cei doi s-au acomodat imediat cu noua casă, dar și cu noua membră a familiei, fiica lor Anastasia.

În noiembrie ne-am mutat în casă, nu aveam căldura cum trebuia, trebuia să ne mutăm cât mai repede, acum e totul bine, e a doua săptămână dacă nu mă înșel, ai altă stare, îți vine să faci lucruri, să cumperi, a fost greu, dar ne-am descurcat”, a declarat Andreea Popescu, la Antena Stars.

Andreea Popescu mai are un băiețel de trei ani, pe nume Ioachim. ”El era mereu în centrul atenției. Când a apărut Anastastia, cu toate că am făcut toate eforturile ca să nu se simtă dat la o parte, el mă întreabă aproape zilnic când pleacă de la noi. Îmi zice <<bag-o în burtică la loc>>. Cu timpul o va îndrăgi, are momente de tandrețe să o pupe, dar foarte rar”, a mai spus Andreea Popescu.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a schimbat total de când în viața sa a apărut Rareș Cojoc, campion la dans sportiv, cu nu mai puțin de 15 titluri de campion național la activ. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

Mai multe