Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei: „Într-o relație toxică...”

28 mai 2024 11:22   Vedete românești

Anna Lesko este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața ei privată. După relația cu tatăl copilului său, Adrian, cunoscut ca Dj Vinnie, artista nu s-a mai afișat cu nicio relație și a știut cum să se protejeze de ochii curioșilor. Acum, se ocupă foarte mult de băiețelul ei, în vârstă de 10 ani, însă nu spune „nu” unei noi relații. Artista și-ar dori să își refacă viața sentimentală, dar îi este foarte greu să găsească bărbatul pe gustul ei, mai ales după relația cu fostul partener, pe care a catalogat-o drept „toxică”.

Anna Lesko dă de pământ cu tatăl copilului ei

Vedeta recunoscut în podcatsul lui Mihai Morar că i-a fost greu să accepte o relație liniștită, în condițiile în care a fost obișnuită cu relații care nu îi făceau bine și care doar îi aduceau multă agitație în viață. În prezent, a învățat să iubească liniștea și și-a dat seama că este unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație. Vedeta este de părere că orice relație sănătoasă are momente „de plictiseală”, care sunt, în realitate, extrem de benefice. 

Cât despre fosta relație, vedeta s-a bucurat că a reușit să ia o decizie și să o rupă cu fostul partener pentru că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei și nu aveau de ce să mai continue în acest ritm. Recunoaște însă că nu i-a fost ușor să se învețe cu singurătatea, dar a ajuns să aprecieze din plin de aceste momente, iar acum le valorifică la maximum. 

„Să rămâi singură nu este ușor, dar este mai bine decât să stai într-o relație toxică în care tu îngenunchezi. Fericirea nu înseamnă doar să fii mereu cu zâmbetul pe buze, înseamnă mai mult decât atât. Fericirea ți-o construiești, nu vine peste tine. Dacă tu ești fericită, copilul va fi fericit. Dacă ești împlinită, îți va merge bine. 

E foarte greu să fii singură, dar prefer să fiu singură și înțeleasă de mine. Ador momentele de singurătate. Este foarte important să îți rezolvi problemele. Trebuie să fii într-o armonie cu tine, cu mintea ta și cu sufletul tău. În permanență, vom avea parte de probleme și întrebări.”, a spus vedeta pentru Viva.ro.

Mai multe