Anna Lesko se „sculptează” pentru o nouă relație. Artista are aspirații înalte: „Eu vreau un bărbat echilibrat!”

Ultima actualizare:

Anna Lesko (45 de ani) a dat cărțile pe față și a vorbit despre ceea ce își dorește pentru ea și pentru sufletul ei.

Cântăreața este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața ei privată. După relația cu tatăl copilului său, Adrian, cunoscut ca Dj Vinnie, artista nu s-a mai afișat cu nicio relație și a știut cum să se protejeze de ochii curioșilor.

Adam a împlinit acum trei zile, 10 ani, iar Anna Lesko este foarte fericită și mândră de fiul său. Vedeta știe ce își dorește de acum încolo și i-a povestit despre asta omului de radio Mihai Morar.

„Unde găsești tu bărbații aia care să aibă răbdare să te cucerească?", o întreabat-o Mihai Morar pe Anna Lesko, în pocastul său Fain&Simplu. Artista s-a „dezlănțuit" și a fost de o sinceritate debordantă!

Nu știu, nu știu, nu știu, Mihai!  Îți spun că nu știu! Eu mă gândesc la modul cel mai serios, și cu zâmbetul pe buze, să îmbrățișez și poate singurătatea pe viitor! Dar singurătatea într-o fericire! Am avut parte de parteneri care transmiteau o viață mult prea liniștită, așa, spre boring (n.r.: plictiseală). De fapt, despre asta este vorba. Când tu stai în brațele unui bărbat care îți transmite ție în viața ta, numai agitație, toxicitatea asta, totul este un rollercoaster și astea, artificii pe tavan, totul așa... și nu există clipele acelea de liniște. Trebuie să înțelegem că relația frumoasă are momentele ei de plictiseală, Mihai! Are momentele ei de liniște!", a declarat cu sinceritate Anna Lesko.

Ce își dorește de la viitorul partener

„Ai ieșit dintr-o relație pentru că te plictiseai?", a întrebat-o atunci Mihai Morar pe artistă. Anna Lesko a mărturisit că se pregătește pentru o etapă mult mai sănătoasă din viața ei în care își dorește să întâlnească un bărbat echilibrat.

Da, liniștea este unul dintre limbajele iubirii. Asta îmi doresc eu de la bărbatul meu, pe viitor! Mihai, eu vreau un bărbat echilibrat astăzi! Și să avem aceleași valori. Mă sculptez și sunt sigură că eu nu mă sculptez degeaba. Eu mă sculptez pentru ceva, eu mă pregătesc pentru ceva, pentru o etapă a mea, mult mai sănătoasă", a mai spus Anna Lesko. Artista e de părere că femeile din ziua de azi preiau rolul bărbaților.

Mihai, dar noi trăim într-o societate bolnavă emoțional. Astăzi, femeile nu mai știu să fie femei, pentru că masculinitatea e din ce în ce mai știrbită, femeile preiau rolul bărbaților, dar eu niciodată nu am să pot să fiu bărbat. Bărbatul e bărbat și avem nevoie de bărbați în viața noastră.

Când un bărbat în viața ta este cu adevărat în elementul lui masculin, păi tu independent...Poți să fii cea mai independentă, cea mai puternică, cea mai bossy, tu nu ai cum să mai fii. Păi în tine se naște și iese la iveală femeia. Au devenit din ce în ce mai aspre în ceea ce privește atitudinea. Este foarte important să fii blândă, să te iubești, să îți iubești corpul și să nu fii dezordonată”, au mai fost câteva din declarațiile cântăreței făcute pentru Fain&Simplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net