Anna Lesko, izgonită din casa lui Irinel Columbeanu: «Ieși afară, rusoaico»

15 decembrie 2021 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu (64 de ani)  a povestit în noua sa carte, «Istoriile unui vehement-Ipocrația», cum tatăl lui, Ion Columbeanu, a dat-o afară pe Anna Lesko (42 de ani) din casă. Omul de afaceri a făcut mărturisiri despre momentul de cumpănă din relația lui cu superba moldoveancă. Click! vă dă detalii picante din opera omului de afaceri!

Irinel Columbeanu și-a lansat prima sa carte, care face parte dintr-o trilogie, miercuri 15 (decembrie). Click! a fost acolo și a aflat detalii interesante.

În cartea sa, Irinel Columbeanu a vorbit despre viața sa și a menționat și vacanța la Paris unde a fost alături de Anna Lesko, dar și de o ceartă foarte urâtă dintre tatăl lui, Ion Columbeanu, și frumoasa blondă.

Părinții lui Irinel Columbeanu nu au plăcut-o pe Anna Lesko

«Să pleci din această casă, rusoaico!», i-a spus tatăl lui Irinel Columbeanu Annei Lesko, într-un excces de furie. Încă de la început, părinții omului de afaceri nu au fost de acord cu relația lor. A doua zi după aceast ceartă, Anna și-a făcut bagajele și a plecat din casa lui Irinel Columbeanu, deși aceasta a încercat să o liniștească. 

În aceste condiții, Irinel Columbeanu s-a implicat tot mai mult pentru a o ajuta pe Anna Lesko în cariera de cântăreață. Carieră care în timp s-a dovedit a fi una de succes.

Această primă carte se termină cu vacanța la Paris în care Irinel Columbeanu s-a dus alături de Anna Lesko, într-un moment de cumpănă din viața lui, în 2002. În acel an, omul de afaceri a suferit un accident vascular.

Anna Lesko avea 17 ani când l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu

Relația lor a fost intens mediatizată și criticată! Anna Lesko s-a îndrăgostit de Irinel Columbeanu la 17 ani, în 1996, pe când omul de afaceri avea 38 de ani. S-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere care a avut loc la Casino Constanța, unde ea a fost invitată alături de trupa sa de balet.

«Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele.

Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare», spunea Anna Lesko despre Irinel Columbeanu.

Mai multe