Badea, în delir: „Ăștia îl așteaptă pe p***a spătaru să facă din că**t brici! Dacian Mocirlos se va duce dracului”

12 decembrie 2016 8:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fericire mare la Antena 3! Mircea Badea este extrem de bucuros de rezultatul alegerilor de duminică (11 decembrie) și a ținut să-și exprime mulțumirea pe Facebook și să-i atace pe cei care au votat altceva decât PSD.

„E doliu la binomiști, corporatiști, feisbucișt, bolgariști și mu*ști. Toți propagandiștii binomiști sunt în perfuzii! Speră să vină p***a spătaru însuși ca să prefacă că****l în brici. E rupere. Dacian Mocirloș e pa! O să își ia securiștii (SRI și SIE) și ong-iștii din care e compus guvernul și se va duce dracului. Partea minunată: Mediatorul, bonomul și agronomul și-o fură crâncen. Pur și simplu teribil. Cu toate lozincile lor jegoase. O parte bună: golanii lui Ponta și Ghiță nu trec pragul. Se duc să o ia la cioc în vie”, a scris Mircea Badea, pe contul lui oficial de Facebook.

Cu o zi înainte de alegeri, Mircea Badea a criticat decizia Guvernului de a oferi tinerilor bilete gratuite de tren, pentru ca aceștia să se poată întoarce în județele de origine ca să voteze. 

„"Dacă Dragnea a fost condamnat pentru că a făcut campanie la referendum, guvernul tehnocrat care a dat gratuitate la tren pentru tineri («publicul comercial») să meargă la vot, ce ar trebui să pățească?P.S. Pe mine, contribuabil, nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord cu pomana asta din buget. Tinerii sunt asistați social?! Sau «public comercial»?!"

Mai multe